resim
Marvin Senaya
Takım:Strasbourg
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 18
    strasbourg benim ligue 1'de sevdigim bir takim. bunun sebebi tam bir yetistirme yurdu gibi olmalari. genelde 20'li yaşlarin başındaki oyunculari agirlikli olarak takima aliyor, bu kismi hallettikten sonra da 20'lerin sonu, 30'ların başi yastaki tecrubeli bir kac oyuncu alip ekip içi dengeyi oluşturuyorlar. yıllardir yaş ortalamalari 24-26 bandında dolaşıyor.
    senaya özeline gelecek olursak... benim izledigim kadariyla fransa gibi atletizmin ön planda düşünüldüğü bir ligde, a+ oyunculara karşi hariç işini gayet düzgün yapiyor. öyle ultra özellikleriyle ön plana çıkmıyor herhangi bir alanda ama boey de bu şekildeydi ilk başlarda.
    senaya, standart bir bek oyuncusunun olmasi gereken tüm özellikleri ortalama şekilde yerine getiriyor. bu aslinda bizim için bir arti. zira galatasaray'in ihtiyaci her ne olacaksa kendi gelisimini o yöne dogru göturebilecek durumda şu anda. strasbourg ligue 1 orta sira takimi. galatasaray ise her daim başa gureşen ve zorlu maçlar oynayan bir ekip. oyuncunun bu gelisime açıklıği bana göre heyecan verici.
    öte yandan strasbourg da galatasaray gibi bek sorunlariyla boğuşüyor maalesef. ben açikçası sanmıyorum bize oyuncu satacaklarini. sol bek bir adet var. sağ bekte ise yedekleri sakatlandi.
    bu arada strasbourg'un 27 no'lu merkez def orta saha oyuncusu sissoko tam bizlik. gitmişken ona da yapisirsak muhtesem olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın