• 81
    https://x.com/...G1y3jUQ3cn-6JKwJE8ng

    halil karamer başlığına özellikle yazmadım çünkü burada ses sisteminden sorumlu dj yalçın aşan'ın da hatası büyük.

    gole ofsayt verildiği belli. hakem rakip kaleci vuruşu ile oyun başlasın diyor. maçın uzatma dakikaları henüz bitmemiş ve sadece tek farkla öndeyiz. baştan sona aşkın olayım çalındığı gibi ma-u-ro şekli dahil olmak üzere dört kez anons yapıldı ve sevinç içerisindeki taraftar da bunun peşinden gitti.

    https://youtu.be/...EU23YXFL1&t=1163

    ali sami yen arena'da anonsların ve ses sisteminin yönetiminin yapıldığı loca, batı tribün blok 203'ün üzerinde yer alıyor.

    https://gss.gs/NOE.jpg

    bu locada anonsçu ve dj haricinde her maç günü en az 10-15 kişi aktif olarak görev yapıyor ve bu kişilerin bazıları teknisyen, bazılarıysa sahayı gözlemleyip, hatta saha kenarındaki stat görevlileriyle iletişim halinde kalıp anonsçu ve dj'e yardımcı olmakla mükellef. bu kadar kişinin arasında bir kişi bile anonsçu ve dj'i bu konuda uyarmıyorsa demek ki sorun sadece anonsçuyla da bitmiyor.

    ama bu konuda özellikle taraftarlardan ısrarla şikayetler dile getirildiği halde herhangi bir aksiyon alınmayacağını artık kabullendim. son çare, dursun aydın özbek'in katılacağı bir basın toplantısında bir gazetecinin bu konu özelinde soru sorup kamuoyu oluşturması olabilir belki.

    bir gün "yanlış anons" skandalının bizim başımıza gelmemesi dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın