resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 8153
    futbol takımımızın 2. kaptanı olan gözbebeği oyuncumuzdur.

    taraftarımızın bazı şeyleri çabuk unutma, normalleştirme gibi bir problemi olduğunu düşünüyorum. kerem, küçük bir yaş olmamakla birlikte, henüz 24 yaşında. profesyonel olarak alt liglerde katettiği mesafeyi azımsamıyorum fakat üst seviye futbolda henüz 4. sezonunu oynuyor. 3. ligden bonservissiz geldiği kulübümüzde geçirdiği 3 sezonda, saha içinde tartaklanmaktan yuhalanmaya varan garip olaylar yaşarken asist krallığı ve şampiyonluk gördü. bu 3 sezonun ilkini pek süre alamadığı bir dönem olarak kabul edersek kerem’in 3 sezonda geldiği nokta tek kelimeyle inanılmaz.

    geldiği seviyeyi şampiyonlar ligi ve milli takım maçlarıyla da pekiştirdi. bu durum kerem’in üst düzey futbolu mental, fiziksel her noktasıyla hazmettiği manasına gelmiyor. hala öğreniyor, olgunlaşıyor. benim de kerem’e çok kızdığım anlar oluyor ama her defasında bu gerçek yüzüme bir tokat gibi çarpıyor.

    sezon sonunda iyi bir bonservis kazandırarak takımdan ayrılacağını düşündüğüm kerem’in değerini sanırım yokluğunda anlayacağız.

    kerem’den bağımsız olarak futbolcusunu aşağıya çeken bir taraftar güruhu olmaktan ne zaman uzaklaşacağız bilmiyorum ama genç oyuncuların, özellikle de kerem’in henüz yolun başında olduğu gerçeğini artık kabul etmemiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın