• 95
    oynadıgım takımda en az geri gelen adam olmadıgım mactır.

    benden daha az geri donenler varken bana bok atılıyorsa her platforma tasırım bu tartısmayı. sayfalarca tartısmaktan da geri kalmam..

    bazı beyefendiler inatla "ileride bir bok yapmadın" demeye getiriyor ancak elimden geleni yaptım, guzel de bir gol attım.. benden once de yazılmıs bu nkfvas tarafından..

    ben sahada hic bir sey yapmadıysam kimse kusura bakmasın ama bunu utanmadan iddia eden arkadasın o sahada durmaya hakkı yoktur.. zira kimin ne oynadıgı cok cok net ortada.. bu kadar da nettir.. haksızlık ve cirkeflik doruk noktaya ulasacaksa buyrun ben bu sekilde ulastırayım.. balon kelimesi bir takım laflardan oturu soylenmis de bilmemneymis.. "fuzuli adamsın" diye de ben cıkıstım sanırım, arkadas boyle hararetlendigine gore haksızken haklı konuma gecmek istiyor, gayet acık goruldugu uzere.

    halı sahada yapılan bir tane basit mac yuzunden ve ustelik de kazanan taraftayken durduk yere polemik cıkarıp, goz gore gore bir insanın hakkını yiyip inatla zeytinyagı gibi uste cıkmak neyin nesidir biri bana anlatıversin arkadas..

    tekrar ve ısrarla soyluyorum: benden daha az sayıda veya benimle aynı oranda geri gelen oyuncular varken cıkıp sahsıma bok atılması kotu niyettir, ayıptır..

    geri gelip gelmemeyle derdi olan arkadasın dili bana uzamasın, herkese uzasın. adamın canını sıkmayın 1 saatlik mac yuzunden.. ben can atmıyorum seninle birlikte oynamaya, mac baslarken dersin aynı takımda olmayalım diye, konu kapanır..

    adam "az sayıda da olsa"* geri gittigim halde bana "mac boyu 1 kere geldin, saydım baska hic gelmedin" deme hakkını kendinde gorurken ben kendisine ustunden asıp giden toplar oldu, yanından tıngır mıngır gecen topa dokunamadın golu yedin dedigim zaman beni suclu durumuna dusurmeyecek..

    bitti.
App Store'dan indirin Google Play'den alın