• 254
    bir kaç cumle kuracağım şimdi.. ister beyin fırtınası ister komplo teorisi de ama bence gerçekler..

    bu takımın başkanında her yol vardır..

    birincisi 2001 yılında mustafa denizli için " o mu fener'i şampiyon yaptı?" demiştir..

    aynı sezon için çantaları taşıyan, maç satın alan cihan oskay yılalr sonra elinde belgelerle çıktı zaten sahtekar, duzenbaz olduğunu söyleyen adama "sahtekar bu" dediler olayın ustunu kapattılar..

    emre- okan- fatıh takımı içten dağıttı. maç başına 2 gol ortalamasıyla oynayan jardel'i dövdüler 2. yarıda maça çıkmadı adam.. kadıköy'de 2-1 yenilinen maçta yenilen 2 gol fatıh akyel'in kanadından geldi, emre belözoğlu boş kaleye gol atmadı.. emre- fatıh turkıye'ye döndüğünde fener forması giydi..

    efsanevi gazıantep maçından sonra hakan bayraktar, erhan albayrak, kemal aslan kısa surede fenerbahçe forması giydi..* zaten gaziantep şampiyonlar ligine katılsa ne kadar kazanacak ki? verirsin alacağı kadar parayı bırakır şana maçı!! golleri zaten konusmuyorum bile..

    2004 yılında yine istanbulspor maçıyla alakalı şike olayı belgelerle ortaya döküldü.. sonucta tugrul yenidoğan işinden oldu..

    aynı sezon (bkz: 2003-04) serdar bilgili'nın borçlarını kapattı bu takımın başkanı ve fenerbahçe 11 puan gerıden gelıp şampiyon oldu..
    öyle ki 2 maç kazanıp 1 maç berabere kalıcak bir seri yakalasa şampiyon olacak butun maçlarını kaybetti verdi şampiyonlugu, inanılmaz tesaduf..

    bu takımın başkanı çıkıp "şampiyonluklar eskıden sahada kazanılır sanıyordum, dışarda kazanıldığını sonradan öğrendim" dedi..

    levent bıçakçı federasyonundaki butun uyelerı tek tek belırleyen kişide bu takımın başkanıdır.. federasyonun hukuk bilmemnesi şekip monsturoğlu, gözlemci bilmemnesi fenerbahçe menajeri kemal dinçer'dir.. bıçakçı döneminde zaman geçince unutuluyor olabılır ama 2004-05 sezonunu ve 2005 -06 ılk yarısının maçlarını söyle bir aç izle.. lig tv'de duruyor.. her maçında bir hakem hatası vardır fenerbahçe'nin.. eller, kollar verılmeyen penaltılar...

    sonrasında haluk ulusoy fedarasyonuyla son dakıkada gelen galatasaray şampiyonluğu.. boşuna değil can dusmanı olması haluk ulusoy'a.. butun planlarını bozdu tabi bu takımın başkanının.

    sezon sonuyla beraber gundemı değiştirme çabası ve bılmemkaçıncı kez başkanlığın bırakılması..

    gelelim bu seneye bir kere bu selçuk'u, bu emre'yi, bir çoğunu hepimiz biliyoruz.. bu adamlara ne olduda bir anda deli danalar gibi koşmaya başladılar ? dediğim gibi ister komplo de ister fırtına. ispatta edemem ama gercek bu.. normal mi bu tempo?? ekstra bir guç takviye edildiği çok açık..

    sezon başında fırtına gibi başlayan galatasaray ve altıda altı yapan galatasaray ama ne tesaduf çatur çutur oynarken galatasaray, düşe kalka altıda altı yapan fenerbahçe.. berabere giden maçta 10 kişiyle kornere gidip, kontrada yenilen gol, vederson frikik golunu atana kadar aynı noktadan verılen bir sürü frikikler, sivas'a ofsayttan atılan goller.. tesaduf mu yani?

    yapılan her sey danışıklı dövüş..levent bıçakçı fedarasyonun devamı olan bu fedarasyona suni bir tepki.. 5 puan gerıdeydı fenerbahçe " şampiyon yapacaklar" dedik burda, dışarda..

    leo franco, murat şahin, vensa ivesa ??

    aziz yıldırım bu sene transfer para harcamadı di mi? paraların nereye gittiği belli. aslında adam haklı.. anelka, alex, appiah, tuncay, aurellio, servet, luciano, nobre, rüştü varken tarıhının en ıyı kadrosunu kurdu aziz yıldırım şampiyon olamadı!! al bu sene galatasaray. kimle geldi ama tekme tokat futbol, sarı kart verilmeyen fauller.. ne gerek var para harcamaya.. kulis yap biraz, para dağıt, hakemleri bağla şampiyonsun..

    butun hafta 9 mayıs 2010 ankaragücü fenerbahçe maçı için konuşmalar.. haftalar evvelden belli olan hakem.. hafta içinde sırf şov için çıkıp " yenecez", "ezecez" diyen ankaragücü yöneticisi. bir şike olsa ölümüne susacak kadar fenerbahçe'li olan melih gökçek'in çıkıp "ona şu verildi", "buna bu teklif edildi" demesi.. niye peki? satış değil tabi bu maç!! satış desen "aa olur mu? bak başkanı çıktı bıdı bıdı dedi" dersin di mi??

    ne oynadı ankaragucu? eskişehir'in g.saraya yaptığı gibi ya da sivas gibi taban mı gösterdiler? antalya gibi cinayet işlemeye mi çıktılar?? bursaspor dostluğu tribunde kaldı sahada yuruyen adamlar ve 0-3..

    fenerbahçe futbol takımı hafta içinde 2010 yılının turkıye kupasınıda tarabzonspor'a bırakarak son haftayıda garantıye aldı...

    bi tıyatro kurulmuş izletiliyor. şampiyonluklar sırayla dağıtılıyor, her sene anadoludan bir takım zirveye yerleştiriliyor ama şampiyonluklar yıne sırayla dağıtılıyor..

    umrumda bile değil futbol.. galatasaray sözlük olmasa hiç bir ortamdada burda yazdığı dusundugumu paylaşmam.. kesinlikle ve kesinlikle şaibeli bir şampiyonluğu vardır bu takımın 2010 yılında.. tebrıkler..

    not: 11 tane g.saray, bu seneyle beraber 7 fener şampiyonluğu gördüm.. bize bakıyorum çatur çutur top oynadık, sezonun başından beri liderdik ama verilen penaltılar falan belki 1997 yılı derim ama tertemiz şampiyonluklar..

    fenerbahçe'de ise hepsi kapkara kirli şampiyonluklar.. her bırınde fedarasyonla alavera dalevera, kolay kazanılan maçlar, hakem hataları, elle atılan goller, verılmeyen penaltılar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın