resim
Ziya Şengül
Mevki:On Numara
Doğum:01.01.1945
Ölüm:26.02.2023 (78)
Uyruk:Türkiye
  • 32
    66 yaşındadir ziya şengül.. ve 9 mayıs 2010 tarıhlı programda çok önemli bir cümle kurmuştur.. satır arasında geçti kimsede fark etmedi belki ama bana aykut kocaman'ın neden teknik direktörlük kariyerini bırakıp kovulduğu fenerbahçe'de 2. adam olduğunu , iki kez kovulan oğuz çetin'in fenerbahçe aleyhinde neden tek bir cümle kurmadığını ve bir sürü futbolcunun kariyerinin bir yada iki bilemedin üç senesini fenerbahçe'de geçirip neden fenerbahçe amigosu gibi davrandığını idrak ettirmiştir..

    "benim ben olmamı sağlayan fenerbahçe" demiştir.. bak dokuz sene fenerbahçe'de oynamış, beş senesinde kaptanlık yapmış, iki kezde teknik direktörlük yapmış bir adamdan bahsediyoruz. 66 yaşına gelmiş kazanacağı parayı kazanmış, yaş kemale ermiş ama "benim ben olmamı sağlayan fenerbahçe" diyor..

    benim hakan şükür'üm, benim hasan şaş'ımda ilk fırsatta nasıl galatasaray'a giydirirm diye fırsat kolluyor.. benim bülent korkmaz'ım antrenör olduğu maçta bakınız teknik direktör değil antrenör olduğu maçta taraftara el kol hareketi çekiyor.. bravo..
App Store'dan indirin Google Play'den alın