resim
Kazımcan Karataş
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Bek
Yaş:21
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 1517
    --- alıntı ---

    23 eylül 2023 başakşehir galatasaray maçında sakatlandigi icin acilen muneccim boku bulup yemesini tavsiye ediyorum. sonucta rakibin ne zaman darbe yapacağıni bilip ona göre duruşunu falan ayarlayip darbeden kacinip sakatlanmamasini ogrenmesi lazim. hatta yedigi muneccim bokundan sonra maclarin kac kac bitecegini de tahmin edip ona gore arkadaslarino uyarmasi lazim.

    hakikaten bazen sacmalamiyor muyuz?

    --- alıntı ---

    demistim o dönem sakatlığına yonelik elestiriler oldugunda.

    ancak su donemde, kendisi icin yapilan serzenisler, elestiriler, yerden yere vurmalar konusunda taraftar tamamen hakli. zira kendisi yeteri kadar sure aldi, kendisinin ne oldugunu insanlara yeteri kadar gosterdi.

    bir de ustune kendisi varken mevkisinde neredeyse oynamayan adam kalmadi. o zaman bu futbolcudan kaynakli bir sorundur.

    ha ayni elestiriler ali turap bülbül'e yapilirsa o zaman yapanlarin karsisinda dururum zira o yeteri kadar * sure almadi.

    bu sebeplerden ötürü, sonuc olarak ne yazik ki kazimcan karataş su aşamada galatasaray için yetersizdir. ha, eger ki baska bir saglik sorunu, ailevi ya da psikolojik bir sorun varsa tolere edilebilir. en nihayetinde okan hoca kol kirilir yen icinde kalir kafasinda birisi. takim icinden bilgi sizmiyor. tebrik edilesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın