resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3490
    transfer konusunda son gün fetişi beni korkutan yöneticimiz.

    fenerbahçe gibi gözü karartıp paralar saçmıyoruz diyeceğim ama öyle de değil durum. bu sene tutmayan transfer için verdiğimiz maaş ve imza parası rezalet durumda. dalga geçtiğimiz ali koç yönetimi ihtiyaç duyulan bölgelere nokta atışı transferler yapmış durumda. neyse ki messi'yi getirseler bile kulübede hacı iso olması bize güven veriyor.

    bizde ise kulübede okan buruk var. şu zamana kadar yaptıkları ile "bana şu oyuncuyu alın" dediği zaman ertesi gün o oyuncu kulübe getirilecek şekilde bir krediye sahip değil mi artık? tamam transferler kolay yapılmıyor biliyoruz da beşiktaş'a dönmemek için bizim şampiyonlar ligi'ne sürekli katılım sağlamamız gerekiyor ve bunun en rahat yolu da şampiyon olmaktan geçiyor. sacha'yı sattık ve mali açıdan elimiz güçlendi evet ama şu an kan kaybı yaşıyorken bir süper lig maçına çıkacağız.

    kaan ayhan ve barış alper'in çok yönlülüğü olmasaydı savunmadaki durumumuz içler acısıydı. kaldı ki 3-4 aydır bu takımın orta sahası "transfer lazım" diye bağırıyor. herhangi bir adım hala atılmamış durumda.

    önümüzde sacha gibi bir örnek varken umarım hala 3 milyon maaş + 3 milyon imza parası transferleri ile karşılaşmayız. burada cenk ergün'ü topa tutuyorduk bol keseden maaş veriyor diye ama erden timur da bu sene aynısını yaptı sayılır ve başarılı geçirdiği bir transfer sezonunun ardından başarısız bir transfer sezonu geçirtti. transferi yine son güne bırakacağız gibi duruyor ve umarım 2022 yaz transfer dönemindeki gibi nokta atışı transferler yapılır. kendisine güveniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın