• 199
    2022-2023 sezonunda gayet başarılı transferle umut veren, 2023-2024 sezonunda ise rekorlarla şampiyon olan kadroya, çoğu kanat olmak üzere 11 adet pahalı transfer yaparak ve bunlarda maalesef büyük ölçüde başarısız olarak hayal kırıklılığı oluşturan politikadır.

    ne fenerbahçe gibi transfer obezitesine tutulma, şımarıkça her futbolcuyu isteme, rakiplere çalım atma kompleksine kapılma, ne de 2021-2022 sezonunda olduğu gibi saçma sapan romenlere sırf genç diye o kadar para yatırma lüksümüz var.

    karakteri düzgün, takıma katkı sağlayacak tecrübeli ve gençlerin bir arada olduğu transferlere yönelinmeli. sacha geçen sene şampiyon olmasak, bu sene şampiyonlar ligi oynamasak bu paraları eder miydi? o yüzden gençleri alalım sonra satıp kar edelim diye bir mantık büyük yanılgı. galatasaray sportif başarı olmadan ayakta duramaz, büyüyemez ve oyuncu satamaz. buna karşılık ziyech, zaha ne bulursak alarak da olmaz. sonuçta daha titiz çalışarak, yardım alarak galatasaray’ın geleceğini karartmadan ve bir o kadar sportif başarıdan uzak kalmadan yürütülmesi gereken politikadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın