• 30
    sabri'nin muhtemelen oynayacağı düşünülürse barış ve sabri'nin sağ kanadımızı iyi kullanabileceğine inandığım maç olacaktır. rakipte tello'nun oynamama ihtimalini seviyorum açıkçası zira kendisinde bir nobre, şifo mehmet, lugano (şansı galatasaray maçlarında yanında olanlar) gelişimi hissediyorum.
    ayrıca devşirme sol kanat oyuncusu ekrem dağ'ın barış ve sabri bindirmelerine aynı hızda cevap veremeyeceğini de düşünüyorum. holosko'yu sağlam bir kademe anlayışı ile kapatıp, nobre ile olan bağlantılarını kesmemiz gerekiyor. delgado'dan korkum yok zira orta sahamızda agresif ve oyunu iki yönüyle oynayabilen oyuncumuz çok fazla. duran toplarda toraman'ın ön direk koşularına (bkz: selçuk şahin) ve ceza sahası önündeki çapraz koşulara dikkat etmemiz durumunda pek de çekinilecek bir tarafı yoktur bu maçın.
    rakibin hakemden korkmasına gerek yok, bu maçta bir hakem hatası olacaksa galatasarayımızın aleyhine olacağı açıktır. haftalardır "kollandığımız" yönünde bir kamuoyu oluşturulma çabası, akil olan hiçbir insanın gözünden kaçmayacaktır. "kollanan" takımımızın, mesela gollerden hemen önceki takım savunma anlayışına dikkat çeken bir insan evladına rastlamış değilim henüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın