• 93
    ucuncusu hakkında "benim de soyleyeceklerim var" diye haykırdıgım mac.

    gece belirttigim gibi yine eksik oynadık, yine dengesizlik vardı takımlarda.. haftaya en gec cuma gunu herkes tek tek telefonla aranmalı ve kesin bilgi alınmalı.. gorduldugu uzere diger turlu son dakikada illa ki bir eksik cıkıyor ortaya..

    maca gelirsek nkfvas soylemis, onların takım fırtınamsı bir sekilde basladı.. dedim ki tarihi fark geliyor rezil oluyoruz.. neyse ki toparladık.. yancım ugur universitede fakultesinin voleybol takımının kaptanı oldugu icin haftada 2-3 antrenman yapmanın verdigi gazla yorulmak nedir bilmedi.. o kaptanlıgın etkisi ile top kullanırken agzı da bos durmadı ve bizi az cok organize etti, guzel de oldu.. attıgı guzel goller ise enfes performansını taclandırdı diyelim iyice gotu kalksın..

    macın oynandıgı gece arkamdan otenler vardı, burada da yeni bi tartısma acmak istemiyorum ama herkesin bilmesi lazım, sahada elle tutulur bir is yapmayıp elinden geldiginde cabalayıp iyi oynamasa da 4-5 gol atan adama "sen fuzulisin, sen balonsun" denmez.. saygı denen sey bunu gerektirir, insanlar birbirinin yuzune bakıyor gulup egleniyor mac yaparken ama gorduk ki bir yerden sonra sahada komiklik olsun diye yapılan cirkeflik gercek anlamda yapılır olmus.. is ciddiye binecekse ben de belli baslı bir kac adamın ne yaptıgını tek tek sayarım ve 1 kere olan seyi 10 kere yapmıslar gibi yuzlerine vururum utanmadan arlanmadan.. en bastan soyleyeyim sonra birileri(!)(u: mactan sonra bu baslıga entry girmis olanlar uzerlerine alınmasınlar, muhatabım 1 kisi ve o kendini biliyor, isterse cıkar konusur efendi gibi) cıkıp "haksızlık" yapmasın.. canımı sıkan tek sey budur.. kotu oynadın dersin kisisel gorustur bu da cıkıp haksızlık yaparsan o zaman itiraz ederim.. baska platformda gecen muhabbeti de sozluge tasımaktan hic cekinmem.. neden tasıdın da denmesin zira konu halı saha macı ve bu maca cıkan herkesi ilgilendirir..

    kendime gelecek olursam ustte de belirtmis arkadaslarım, kondisyon anlamında 6 gun icinde sınıf atladım adeta.. 2 mayıs gunu oynanan macta 5 yıl sonra ilk kez halı sahaya cıkmıstım.. 6 gun sonra arada yaptıgım biri zorunlu biri gonullu 2 gunluk tempolu yuruyus ile vucudu forma sokarak bu macta ayakta kalabildim.. yine agır kalsam da ilk mactaki kondisyonuma gore 2-3 kat daha iyiydim.. onumuzdeki hafta yine hafta ici tempolu yuruyus ve hafif kosu destegi ile hem mac icin yine bir oncekine gore daha iyi bir kondisyona sahip olacagım hem de bir kac aydır ugrastıgım gibi 6-7 kiloluk fazlalıgı atmak icin onemli bir mesafe katedecegim.. cok kosmadı gibi gorunsem de cnyvz'nin kardesi kucuk casillas'ımız olan cenk'e bacak arası gol atarak kendimi buldum ve devamında 1 tanesi bos kaleye olmak uzere 2-3 gol daha attım.. attıgım son gol herkes tarafından takdir topladı, bahsi gecen sıfırdan atılan guzel gol var ya, o iste.. yine de o attıgım guzel gol mustycbu'nun takımımız adına attıgı ilk gol kadar guzel degildi, "goal of the week" odulunu kendisine veriyoruz.. beni de bari ikinci yapın lan, gaza geleyim az daha..*

    ayrıca sunu belirtmem lazım, eskiden hic ikili mucadeleye giremezdim, tamamen korkar gelen herkese buyur gec derdim.. simdi yine az cok kosup ugrasıyorum, cocukkenki korkaklıgı atmısım uzerimden.. marmaris'te eskiden top oynadıgımız arkadaslara benim bir macta rakipten 3 kere top caldıgımı soyleseniz gotleriyle gulerler, kesinlikle inanmazlar.. biraz daha kosabilmeye basladıgım zaman her sey daha parlak olacak benim adıma, guvenin bana..

    bunun dısında karsı takımda nkfvas ve saunders ikilisi yine goz doldurdu, cok iyiydiler ikili olarak.. gerci bireysel olarak da cok iyiydiler..

    psychonaut ve yancısı ile de ilk macımı oynadım ki ikisi de karsı takımdaydı.. ikisi de iyi oynadılar ama bizim bir kisi fazla olmamızı tum takım gibi onlar da kaldıramadı bir noktadan sonra..

    16 mayıs pazar gunu 18.00-19.00*'da yine alsancak'ta yine namık kemal lisesi'nde bulusacagız.. oynarım diyen buyursun gelsin.. bu defa listeyi hemen yazmayacagım herkese sozlukten mesaj atıp oyle entry girecegim, yoksa en basta liste yazmanın bir boka yaramadıgını hep beraber gorduk, aksaklık bir sekilde cıkıyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın