resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3727
    2022/23 sezonunda üst üste galibiyet almaya başladığımız dönem galatasaray taraftarı yine ve yeniden olmayacak işler peşinde koşup rashica skor üretemiyor forma adaleti varsa barış alper yılmaz 11 başlar demeye başlamıştı, okan buruk da bu söylemlere nasıl ikna oldu bilmiyorum ama barış sağ kanada yerleşti.
    28 ocak 2023 giresunspor galatasaray maçı 11 başladı ve çok kötü bir oyun orta koydu sağ kanatta barış.
    5 şubat 2023 galatasaray trabzonspor maçı 11 başladı yine sağ kanatta bu sefer 45 dakika oyunda kalabildi yine çok kötü oynadı hatta geçen sene oynadığı en kötü maçtı. 45 dakika oyunda kaldı 7 isabetli pas, 8 ikili mücadeleden 1 galip ayrılma, 12 top kaybı ile oynadı.
    bu iki maçtan sonra 2 maç 11 başlamadı ve 17 mart 2023 konyaspor galatasaray maçı yine sağ kanatta maça başladı, konyaspor maçı trabzonspor maçından sonra ligde oynadığı en kötü 2. maç benim nazarımda, istatistikleri benzer, oyunu benzer ve kötü.
    konyaspor maçı sonrası barış formayı kaptırdı, şampiyon olarak çıktığımız fenerbahçe maçına kadar hiçbir maçta 11 başlamadı, en fazla 45 dakika süre aldı, 10 maçta aldığı süre fenerbahçe maçını çıkartırsak 127 dakika. 10 maçta 127 dakika.

    sonuca gelirsek barış alper yılmaz sağ kanat oyuncusu değil, barış alper yılmaz sağ kanatta oynadığı zaman zarar veriyor, barış alper yılmaz sağ tarafa yaklaştıkça verimi düşüyor, barış alper yılmaz sağ bek oynayınca da zarar veriyor bu sene 2 maç denedik 2 maçta da kötü performans verdi defansif olarak, hücum verimi olarak. barış alper yılmaz topu sağına çekip oynamayı, gitmeyi seven bir oyuncu, sağ kanattayken bunu yapınca alan bulacağına alanı daralıyor ve çok zeki bir oyuncu olmadığı, teknik bir oyuncu olmadığı için de topu kaptırıyor. barış alper yılmaz'dan sağ kanat üretmeye çalışmayı bırakalım. barış alper yılmaz forvet arkası, sol kanat ve sol bek olarak gayet verimli başka bölgelere kaydırmaya oyuncunun verimi düşürmeye uğraşmayalım. kapalı savunmalara karşı sağ kanatta barış alper ile oynayıp şampiyon olabileceğini, kapalı savunmaları açabileceğine inanan varsa haline üzülürüm çünkü barış sizin hayal ettiğiniz sağ kanat oyuncusu asla değil. barış alper yılmaz mücadele gücü yüksek, skor gücü düşük bir oyuncu, yapabildiği iyi şeylerin de köreleceği bir oyun tarzına onu zorlamak en çok ona zarar verir dolayları olarak da bize zarar verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın