resim
Sacha Boey
Takım:Bayern
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 4384
    benim bütün hayatım boyunca galatasaray forması ile gördüğüm en güvenilir savunma oyuncusu-idi. bu güven aidiyet, sakatlık, oynama süresi değil saha içinde bir saçmalık yapmayacağına olan güvendi. buna en büyük efsanelerimiz de dahil kendisi kadar izlerken rahat olduğum başka bir futbolcu olmadı.

    top ayağında veya onun bölgesinde iken rahattım. çalım yemeyeceğini, ikili mücadele kaybetmeyeceğini, kademeye gireceğini, ayağındaki topu rakibe hediye etmeyeceğini, rakiple dalaşıp oyundan düşmeyeceğini biliyordum. belki bunların hepsinde hata da yapmışlığı vardır ama bana o güven hissini öyle bir verdi ki içim hep rahattı. bir daha kendisi gibi güvenilir bir bek performansı izleyebilir miyim bilmiyorum.

    bize kattığın ve giderken de katacağın her şey için teşekkürler sacha. umarım bayern'de de gelişimini sürdürür ve bizi gururlandırmaya devam edersin. "futbolcu bile değil" raporu verilen bir futbolcu olarak bu gelişimin umarım galatasaray'a gelen genç futbolculara her zaman örnek olur. yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın