resim
Sacha Boey
Takım:Bayern
Mevki:Sağ Bek
Yaş:23
Boy:1.78
Uyruk:Fransa
  • 4381
    şampiyonlar ligi vitrininin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteren eski sağ bekimiz. hemen sacha boey 1.5 sezondur muhteşem bir performans sergiliyor fakat şampiyonlar ligi'nde boy göstermeyi beklemeden 2023-2024 yaz transfer döneminde ayrılmış olsaydı belki de bu kadar özgüvenli ve kararlı olmayabilirdi ve belki de olası transferi ile kariyeri bambaşka yerlere evrilecekti.

    lakin yazın ayrılmadı ve takımımızda kalıp şampiyonlar ligi'nde boy göstermeyi seçti. bu sayede de kaderi, grupta rakibimiz olarak çektiğimiz bayern münih ile kesişti. nitekim hem manu maçlarında hem de bayern maçlarında hafızalara kazınacak türden performanslar sergiledi. bu transferi ve başarıyı sonuna kadar hak ediyor.

    kendisine her ne kadar antipatik buluyor olsam da bayern'de ve ışık hızıyla seçileceği fransa milli takımında üstün başarılar diliyorum. kendisinin potansiyeli, yeteneği, meslek ahlakı çok daha iyi noktalara geleceğinin kanıtı.

    yolun açık olsun güzel kardeşim.
    başarıların daim olsun.

    not: didier döşamp dua etsin, hem avrupa futboluna ama en çok da sağ bek havuzu çırpınan fransa'ya yarayacak bu transfer. en son 21 kasım 2023 yunanistan maçında stoper olan jules kounde'yi sağ bek oynatmıştı. kadrodaki diğer sağ bek de adını bile şimdi öğrendiğim 31 yaşındaki jonathan clauss.
App Store'dan indirin Google Play'den alın