resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2888
    7 ocak 2024 galatasaray konyaspor maçına sağ kanatta başladı sonra sola geçti. sağ kanatta fena değildi.

    1 maç sonra sivas maçında kendisi solda kerem sağda başladı, berbat oynadılar, maç gidiyorum diye bağırırken 1 dakika bile yer değiştirmediler.

    1 maç sonra ts maçında forvet başladı 10 bitirdi.

    25 ocak 2024 galatasaray istanbulspor maçına forvet başladı ve icardi oyuna girince kendisi sola kerem sağa geçti. ancak bu çok yanlış. icardi-kerem bağlantısı kerem sol oynarken oluyor ve zaha bence en kötü sol açıkta oynuyor. ancak hiç üretememize rağmen ikinci yarı yine 1 dakika bile yer değiştirmediler. pozisyon gereği kerem sola geldi, zahaya kilit pas verdi zaha ceza sahasında kaydı düştü, 1 dakika sonra da frikik ve gol geldi. kerem’in en önemli özelliği ayak içi, şutu ve icardi’ye attığı paslar ancak zaha soldayken hepsinden mahrumuz.

    şimdi bunların tamamını neden yazdım. bence kerem, icardi ve okan hoca sol kanatta kerem, sahada olacaksa sağda zaha oynasın istiyorlar. ancak ben konya maçında sonra zaha’nın bir daha sağda oynamak istemediğini okan hoca’ya söylediğini düşünüyorum. yoksa hiç üretemediğimiz dakikalarda bile son maçlarda hiç keremle zaha yer değiştirmemesinin bir mantığı olamaz. ancak okan hoca zaha’nın ne istediğine bakmamalı. kerem sol, icardi 9 oynamalı. zaha sağ kenarda oynamak istemiyorsa kulübede otursun, onu da istemiyorsa gidebilir. pahalı futbolcu aman küstürmeyelim diye en büyük silahlarımızı güçsüzleştirmenin manası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın