resim
Lorenz Assignon
Takım:Rennes
Mevki:Sağ Bek
Yaş:24
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 10
    bundan önce defalarca buraya oyuncularla ilgili düşüncelerimi attım.
    bu sefer bunu yapacak uzun vakitlerim olmadığı için kısaca bahsedelim.

    daha doğrusu önce şundan bahsedelim.
    bazı oyuncular vardır, istatistikleri fena halde yanıltır.

    mesela salim manav'ın bize yazdığı oyuncu.* izledim ve kesinlikle verilerinin bir kısmı çok yanıltıcı.
    kesinlikle ikili mücadeleye girmeyi sevmeyen bir oyuncu.
    sezgileri üst seviyede olduğu için çok fazla top kapıyor. ancak bunu da kumar oynayarak yapıyor. ikili mücadele'den daha fazla, rakibinden önce topun oraya geleceğini sezip, kayarak müdahelelerde bulunuyor.

    bu kumar bağımlılığı da, öyle lafla azaltılabilecek cinsten bir şey değil.
    genelde hızlanamadığı alanlarda, rakibine karşı nelsson gibi davranmaya çalışıyor. özellikle 86 dakika oynadığı monaco maçında, korkunç bir gole sebep oluyor. önce topu yaya çıkarıyor rakip için... sonra top kanadına açıldığında, önce ayağı kayıyor. ki bu problem değil. sonra rakibini karşılıyor ama mesafe bırakıyor. neden çünkü hızını alamadı. adam topu çekip ortalıyor ve gol.

    şimdi bu oyuncuyu izledim çok kısa süre.* rennes altyapısında gerçekten boey'in fundemental'inin neden çok iyi olduğunu anlıyorsunuz. bu oyuncu boey kadar güçlü değil, tekniği ise bir tık üzeride. o da rakibinin ağzına kadar giriyor, ama boey gibi tank beklemeyin şimdilik. yine de kısa izlememde, ekonomisini bilmeden, marvin isimli arkadaşa hayır, bu arkadaşa ise olabilir diyorum.

    aslında rennes b'de bir çocuk var, ama 6 ayda ne kadar rennes tedrisatından geçmiştir bilemedim. mahamadou nagida diye. sol beke de kendisini alsak çok iyi olabilir, tabii yeterince izlemek kaydıyla.

    edit: çok anlaşılmamış olumsuz kısımlar senaya ile ilgili. assignon için boey'in 2 tık güçsüzünü ve bir tık tekniğini hayal edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın