resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1725
    2023-2024 sezonu şampiyonlar şigi grup aşamasında bir maçta maçın oyuncusu seçilmiş futbolcumuzdur. kariyerinde şampiyonlar ligi seviyesinde ve baba takımlra karşı defalarca kere kendini ispat etmişliğü de mevcuttur.

    halihazırda sezonun devam eden aşamasında saha içinde performansını takımın geri kalanı kadar istikrarlı hale getirememiş olduğu eleştirilerini kabul etmekle birlikte dün akşam yani 25.01.2024 akşamı kendisine teklif geldiği ve az bulunup teklifin yükseltilmesi istendiği haberlerine tepkileri okudukça bu kulübün neden yüksek bonservisle oyuncu satamadığı ve satamayacağınız bir kere daha gözlemledim.

    arkadaşlar bu insanların menejerler, tekşifte bulunan takımların scoutları ve yöneticileri tekliflerini sadece tranafermarktan ya da fm profilinden bakıp yapmıyorlar. menejere çok basit bir soru sorup kamuoyu ne yönde dese basit bir twitter/instagram araştırması yapsa oyuncuyu almaktan vazgeçer hepsi.

    kendisini bonservizsiz şekilde kadroya katıp şampiyonlar liginde kendisinden performans da almışız, bi zahmet kendisini satarken de tok satıcıyı oynayıp kar etmeyi deneyelim yahu.

    adamların para teklif ettiği haberin altında bedava gönderin diyen arkadaşlar var ki sözlükte de var bu arkadaşlardan, yapmayın gözünüzü seveyim en kötü türkiye kupasında rotasyon topçumuz olur ama yine okan hoca bi şekilde verim alıyor kendisinden.

    velev ki satılamadı istemem teklife, sosyal medyada bu şekilde yıpratıldıktan sonra futbolcudan verim almak da zorlaşır, trnasfer sürecinde pazarlık aşamasında veya sonrasında oyuncu yönetiminde oyuncudan verim almak konusunda öyle veya böyle kağıt üstünde vrrim aldığın bi oyuncuyu kötülemenin galatasaray menfaatleriyle uzaktan yakından alakası yok. lafta herkes “önce galatasaray” icraatta 2-3 like almak için oyuncuyu cehennemin 7. katına kadar gömecek şakalar/yorumlar. insaf yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın