resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Atalanta
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 3540
    bizde oynadığı sürelerde takım sete oturduğunda hangi derde deva olmuş da dönüşünden medet umuluyor pek anlamadığım futbolcumuz. zaniolo'yu da seviyorum bu arada. zaha nasıl ki geçiş takımının yıldızıysa zaha nasıl ki set oyununda rakiple karşı karşıya kalınca rakibin içinden geçmeye çalışıp duvara tosluyorsa aynı garip hareketler zaniolo’da da vardı. yani hemen şimdi gelse bize ne katar zaniolo, gerçekten bilmiyorum. zaniolo kapalı anadolu takımlarının savunmalarına karşı sıkışıp kalıyordu.

    aston villa’nın satın almayacağı da ufak tefek netleşti. bu saatten sonra ben olsam zaniolo’yu italya pazarından beğendiğim oyuncuları almak adına takas unsuru olarak saklı tutardım. italya pazarında aldığım fiyata satıyorum, buyrun gelip alın derdim. (kiralamadan para kazandık aldığımız fiyata satarsak kara geçmiş oluyoruz.)

    oyunumuzu ve felsefemizi değiştirirsek o vakit zaniolo'dan bir şeyler çıkabilir ama okan hocada buna yönelik bir yönelim de yok. hoca bu oyuna inanıyor ve oyununa devam ediyor. 2-3 derbi oynayacak diye zaniolo gibi yüklü bonservisi kadroda ikame etmek anlamlı gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın