• 91
    puslu bir izmir akşamında** oynanan oldukça da zevkli geçen maçtı. geçen maçta dalağı söküp kenara bırakacak noktadayken kendimi toparlamış bulmam kendim açısından iyi bir gelişmeydi. maça, teknik kuvveti ve tecrübesi yüksek veteran takım fırtına gibi başladı. ancak dengeyi çabuk kurduk ve attığım golle* oyuna tutunduk. daha sonra kondisyon farkı ile açığı kapattık ve maçı galip bitirdik.
    bu arada sürekli deplase olmaya çalışması, kanat değiştirmesi oyunu açması sebebiyle nkfvas kişisi beni oldukça zorlamıştır. çoğu pozisyonda denk bir mücadele geçmiştir aramızda ama son dakikalarda kendisinin bana karşı yaptığı messivari hareketler içimdeki ismail güldüren'i ortaya çıkartmıştır. sonuç olarak bir miktar ayakları yerden kesmek zorunda kaldık ama fair-play'imiz had safhada tabii. hemen kendisini kontrol ettik, yerden kaldırdık ve oyuna kaldığımız yerden devam ettik.

    maçın yıldızı ise şüphesiz cnyvz jr idi.* kalesini amansız ataklarımızda çok iyi şekilde savunmuştur. yeri geldi 4'e 1 ataklarda bile gol izni vermemiştir. farkın açılmasını engellemiştir.

    haftaya pazara görüşmek dileğiyle, tüm gelenlerin ayaklarına sağlık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın