resim
Emre Asik
Görev:Teknik Direktör
Takım:Bilinmiyor
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 286
    http://jaimelesport.blogspot.com/...akkn-veren-adam.html

    --- alıntı ---

    dün akşam veda etti sami yen'e emre aşık. ama ne yazık ki veda maçında bile ilk 11'de değildi. takım şampiyonluk için mücadele ediyor ya(!), ondan dolayı sadece son 2 dakika oyunda kalabildi. ayrıca, eğer bu maç şampiyonluğa giden bir maç olsaydı, emin olun sahadaki herkesten çok daha fazla mücadele edip, formanın hakkını verirdi.

    ben kimseye darıldığını görmedim emre'nin. sadece futboluna baktı her zaman. özel yaşamıyla ilgili dedikodular da pek çıkmadı doğrusu. gerçekten de formanın hakkını veren adamdı emre. tavır yapmazdı kimseye, neden beni eleştiriyorsun, neden beni oynatmıyorsun hiç diye. her zaman göreve hazır biriydi. canını dişine katarak oynardı hep. ister son 5 dakika olsun, ister 45. her zaman kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirirdi, savaşırdı, mücadele ederdi. bir tane oyuncu var mı şuan galatasaray'da emre gibi? yok! gerçekten de başkaydı emre aşık. yolu açık olsun. ayrıca bir zaman sonra, bazıları(!) gibi sağda solda galatasaray adına sallamayacaktır emre, fazlasıyla eminim buna.

    umarım kendisine güzel bir veda maçı hazırlanır ve öyle veda eder futbola. böyle 2 dakikayla değil. şimdilik hoşça kal "formanın hakkını veren adam"..

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın