resim
Niyazi Serhat Akın
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:43
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 150
    futbolculuk döneminde sadece bir galatasaray maçında akılda kalıcı bir performans sergilemiş, bunun dışında fenerbahçe'ye doğru düzgün bir katkısı olmamıştır. ekseri yedek kalır sonradan oyuna dahil edilirdi. bu yüzden fenerbahçe camiasında kalıcı bir yer edinmeyi başaramadı. akabinde gözden düşünce önce survivor'a katılmış, akabinde çok tarafsızım diye görünmek için twitch'te falan canlı yayınlar açarak dikkat çekmeye çalışmış ve kapağı bir spor programına yorumcu olarak atmıştır. genç nesil bir süre bunun tarafsızlık nidalarını yedi tabi kendisini tanımadığı için. fakat bilhassa 28 yaş üstü kesim bu herifin ne tür bir adam olduğunu iyi biliyordu. tabi sağlam bir iş kotarınca gerçek yüzünü hemen ortaya çıkardı.

    bu arkadaş futbolculuk döneminde, görüp görebileceğiniz en sahtekar futbolculardan biriydi. kendini yere atmalar, saha içinde yaptığı çirkeflikler inanılmaz boyutlardaydı. tam bir fenerbahçe futbolcusu diyebiliriz. örnek olarak 7 kişi tamamladığımız 16 şubat 2002 fenerbahçe galatasaray maçı'nda, rakip futbolcuların kafa kafaya geldiği, hala sıkça gördüğümüz basit bir tartışmada kendini yere atarak önce batista'yı, hemen arkasından kendisinin numara yaptığını bilen ve üzerine koşan hasan şaş'ı oyundan attırmıştı. fenerbahçe'den şutlanacağını anladığında, önce galatasaray'a yanaşmış fakat yüz bulamamıştı. hatta sanırım o dönem ya yöneticilerinden biri ya da hocanın yardımcılarından söylemişti bu durumu. mesela twitch yayınlarında fatih terim'i öve öve bitiremezken, bu seçil erzan olayı sonrası fatih terim'le alakalı uydurma hikayeler anlatmaya başladı. çünkü güçlü neredeyse serhat'ta oradadır. tıpkı eskiden aziz yıldırım'ın adamı iken şimdi ali koç fedaisi olması gibi.

    daha birkaç ay önce fenerbahçeli yorumculardan murat aşık bile kendisi için prim nerdeyse serhat oradadır tarzı bir tabirde bulunmuştu. sanırım kendisini özetleyen en iyi cümle bu olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın