• 193
    basakşehir takımının hücum olarak hiçbir planı yok. geriden pasla oyun kurmasına izin verilse dahi bir şey üretecek kapasiteleri yok.

    serdar gürler ve kenny gibi 2 tane hızlı ve dirençli kanat oyuncuları varken figeredo mudur nedir onu kanata atmışlar. o da bir güzel kırmızı gördü zaten. deniz türüç'ün ferdi kadıoğlu'na üstünlük kuramayacağı aşikarken neden sağ kanatta adamı öldürürsün? çek ortaya, at kenarlara hızlı 2 adam. yav bu futbol bu kadar zor bir şey değil.

    okan hoca 3 gün önce trabzon deplasmanında buna benzer oynadı. nellson savunma arkasına direkt ya da kenar topları gönderdi sürekli. her topu paslaşarak çıkacaksın diye bir kaide yok ki. hayır paslaşsan ne olacak!

    öyle veya böyle direniyorlardı ama 10 kişi kalmaları maçı bitirdi sayılır. fenerbahçe bir eşeklik yapıp 10 kişi kalmazsa 3-0 falan biter bu maç.

    2. yarı başlar başlamaz öküz gibi saldıracaklarını tahmin etmek için kloop olmaya gerek yok. 50-55'e kadar mutlaka gol isteyecekler. kenny ve serdar gürler ile başla bari de en azından elinden geleni yaptın diyelim çağdaş bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın