• 3158
    galatasaray lehine negatif algı yaptığına tanık olmadığım, kendi kendine bazen mantığı olmayan işkembeden yorumlar yaptığını gördüğüm bir arkadaşımız. kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama kendi çıkarlarını düşünmesi de bana kalırsa yanlış değil. evli, bebeği var. geçim derdi var. en kötü laf etmez susarsınız.
    izleyiciler için de önerim, izlemeyin madem. bu kadar tepki verecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. uğur bey'e gelene kadar 100 kişi vardır önünde. suyun karşı tarafı en ahmak olanlarını bile savunup arkasına geçiyor doğru yanlış ne söylerse söylesin. ben yanlış söylediği için savunulsun demiyorum ama izlenilmesin konu kapansın.

    burada herkes hemen her gün patronuna, harçlığını aldığı anasına babasına kafa tutuyormuş gibi konuşmasını doğru bulmuyorum. herkes işine geleni yapıyor, nitekim dünya bunu istiyor. verilecek tepki kişisel değil kurumsal olmalı. izlemeyin olsun bitsin. bu kadar basit bir şeyi yapmak yerine her gün her hafta kavga ediliyor adamla. ve tepki aldıkça, bulunduğu kurumlarda yapacağı yorumlar daha çok dikkat çekiyor. negatif reklam basarak izlenmesi artıyor. izlemezseniz sorun kökten çözülür, her hafta değirmenlerle de kavga etmemiş olursunuz.
    sözlükte yazmasa ben haberdar olmuyorum mesala. twitter denen cehennemde de işsiz kendisine saygısı olmayan insanları takiplemiyorum, küfür hakaret edenleri engelliyorum kim olursa olsun, tertemiz bir algaritma ile hayatımı sürdürüyorum.
    siz kavga etmek istiyorsunuz ve hedef bugün uğur bey oluyor. dart var ve sürekli o darta yapıştırılan fotoğraflar değişiyor. yapmayın arkadaşlar, izlemeyin. hayat kalitenizi arttırın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın