aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 188
    ndombele'nin kilosuyla dalga geçtikten ve insanlara abur cuburu kesmeleri konusunda sözüm ona hava cıva tavsiyeler verdikten sonra canlı yayında çips reklami yapan kanal. uzun yıllar ajans ve medya çalışanı-yöneticisi olarak burada söylemek istediklerim var:
    1. kendinizle çelişen şeyler yaparak yerin dibine giriyorsunuz.
    2. sporcu olsun olmasin insanlarin dış görünüş ve kilo sorunlarıyla dalga geçerek prim yapmaya çalışıyorsunuz. bunu sanal ortamda yapiyorsunuz. yurt disinda buna cyber bullying deniyor. ciddi yaptirimlari var.
    3. zararlı gıdalar sponsorunuz olmuş, hala aptal gibi abur cubur yemeyin diyemezsiniz. lays çıkıp milyon dolarlık dava açsa ne diyeceksiniz? ben lays pazarlama departmanı olsam baya baya kafayı takardim bu programa.
    4. deplasmanda 5-1 gibi (hatta aslinda 6-1) tarihi bir zaferle kazanilmis maç sonrasi konuşacak çok fazla pozitif etken varken bir oyuncuya kafayı takmak en hafifiyle terbiyesizlik, art niyet ve pis zihniyet ürünüdur. karakullukçu'nun ndombele ile dalga geçerken ne kadar çok eğlendiğinin gözlemlenmesi insanda mide bulandiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın