• 81
    iyi ya o zaman kimse sallamasın kardeşim bundan sonra hiç bir galatasaray'lı sporcuya söylenen aleni hakaretleri. bırakın ya istediğini söylesin herkes. size ne? hakkını savunmak bize mi düşmüş koca koca adamların.

    biri çıkıp "recep ivedik" filan diyip gülüp kahkaha atıyor sonra çıkıp öyle bir şey olmadı demeye getiriyor diğeri abdülkerim'in saçına takılan orhan uluca çıkıyor "biz karışamayız kimsenin görünüşüne biraz ileri gitmişim" diyerek hem kendisinden hem de ailesinden özür diliyor kimseler uyarmadan onu.

    şimdi sizce bu işte bir gariplik yok mu? ikisi de doğru olamaz ya. kardeşim siz o mecrada bir iş yapıyorsunuz. bu işe saygı göstermek zorundasınız. nasıl biz bu sözlükte hakaret içeren yazılar yazamıyorsak onlarda sosyal mecrada insanlara açık ve "tarafsız" adı altında yayın yapıyorsa böyle konuşmalar yapamaz. bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. bana bir tane buna benzer yayın gösterin ilgili kanalda. bir tane buna benzer "eleştiri" ya da konuşma gösterin. bu ülkeye gelen tek kilolu vatandaş o mu? ya da çok büyük umutlarla gelip fos çıkan? hangisi hakkında böyle lakayıt bir konuşma yapılmış? hala meseleyi "ne demiş ki" durumuna çekenler var en çok üzüldüğüm mesele de bu.

    bu arada ben kendi adıma ailesini tehdit eden olduğunu sanmıyorum ki eğer varsa çok üzüldüğümü söylemeliyim. hemen savcılığa versin.

    edit: madem bunda bir sorun yok hadi ilk programda ali koç için "zengin bebesi" desin. ismail kartal için de "arap ismail" desin. nasıl olsa bunların hepsi doğru yakıştırmalar. diyemezsin kardeşim ikisini de. dememen gerekir saygı çerçevesinde. bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. ben bile bunları yazarken tırnak içerisine alarak yazıyorum ki hakaret etmediğimi gösterebilmek adına.

    ayrıca kendisi 2 gün boyunca mevzu olmadığını söylüyor; yani demek istiyor ki bu organize. aç sözlüğe "uğur karakullukçu" başlığına bak ben daha akşamında buraya yazmışım rahatsızlığımı üzerine burada konuşulmuş. bunun gibi nerelerde daha konuşulmuştur. sana geç aksetmiş o başka bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın