• 22
    eğer hedef kitleyi 60+ yaş grubuna dahil olan üst gelir seviyesinden değil de, 80'ler ortası-90'lar başı ve sonrasında doğan jenerasyonlardan seçerlerse, çok net daha fazla para kazanırlar.

    sebebi;

    80'ler ortası-90'lar başı ve sonrasında doğanlar (kim x, kim z jenerasyonu artık kaçırdım vallahi her sene yeni bir harf çıkıyor) dijital dünyaya kusursuz seviyede entegre durumda ve bu yüzden istediği her şeye anında ulaşabiliyorlar. şu gerçeği inatla kabul etmek istemedi mevcut yayıncı senelerdir. paraya ihtiyacı olmadığı için umursamadı heralde. başka mantıklı açıklama getiremiyorum çünkü.

    korsan yayını, hatta korsan yayını da geçin, herhangi bir dijital içeriğe ulaşmayı sürekli daha da korkunçlaşarak gelişen teknoloji çağında en-gel-le-ye-mez-sin. fakat; ulaşımı fiyat anlamında kolaylaştırıp, hizmeti belli bir kalitede tutarak mantıklı bir zemine oturtursan ancak o zaman legal olarak tüketime yönlendirirsin bahsettiğim kitleyi. bu ülkede bugün streaming platformlarının, oyun servislerinin..vs milyonlarca abonesi var ve sürekli artıyor. yani millet olarak aslında korsana bayılan insanlar değiliz özümüzde. söğüşlenecek keriz gözüyle bakılmasın ve ülkemizin mevcut ekonomik gerçeklikleri bilerek hareket edilsin yeterli.

    şimdi bunu başarabilmek için yapılacak tek ve çok basit bir şey var; 10 tane iptv satıcısına ulaşacaksın. istedikleri aylık veya yıllık paket fiyatlarını öğreneceksin ve hepsinin ortalamasını alıp, o rakamın da yarısını isteyeceksin (aynı rakamı isteyemezsin çünkü sen sadece bizim lig maçlarını yayınlayacaksın*). sonra bak bakalım korsan yayınları bırakıp nasıl geliyor insanlar kitleler halinde. reklam bütçesi bile ayırmana gerek yok bir noktadan sonra.

    gelecekteki yayıncıya son notum; fiyatlandırma ve hizmet politikalarınla insanları itmeyip, tam tersi çekmeye gayret edersen anca o zaman kazanırsın.

    tff'ye notum; para kazanma derdi olan bir isimle anlaşın. çünkü korsan yayını dünyada önleyebilecek bir güç yok. asıl derdiniz daha çok kişiye ulaşmak olsun, daha çok parası olana değil. bu konu özelinde nicelik>nitelik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın