resim
Jayden Quinn Oosterwolde
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sol Bek
Yaş:23
Boy:1.89
Uyruk:Hollanda
  • 116
    sol stoperde bekte oynadığından daha iyi oynadığını düşünüyorum. boyuna göre hızlı ve çabuk bir oyuncu. bu da anadolu takımlarının hızlı çıkışlarına çare olabiliyor. djiku afrika kupasından elendi gibi, gelecek ve formayı alacak. bonucci-djiku ikilisi olacaktır ve fener savunması biraz ağırlaşacaktır.

    medyada pek bahsedilmez ama fenerbahçe'nin ciddi bir yerli sorunu da var. şu anda ismail yüksek teklif gelmesine rağmen satılamaz. fred sakatlandı, normalde orayı krunic-fred düşünüyorlardı. bu yüzden de stopere çağlar'ı da alıp ferdi-çağlar-irfan(cengiz) ile 3 yerliyi doldurmayı düşünüyorlardı. yerli rotasyonu çok kısıtlı. fred'in sakatlığı ismail'in önemini arttırabilir, çağlar transferinden de vazgeçebilirler. her halükarda kafaları karışmış durumda. kafa karıştıran adamlardan biri de bahsettiğim oosterwolde. ne djiku ne becao ne bonucci geçiş savunmacısı. oosterwolde ise tam tersi geçiş savunmacısı. kasap djiku'nun takıma geri dönmesini olumlu buluyorum. stoperde forma krizi çıksın, yerli olayından biraz daha panik yapıp çağlar'ı alsınlar çok isterim.

    aynı kriz bizde de var aslında. 3 tane çok iyi stoper var ama her birinin özellikleri farklı. sezon başında nelsson biraz arıza çıkarmıştı haklı olarak. davinson'un sakatlığı kendisini bize geri kazandırdı. ama olası nelsson'un satışı olmadan da bu sorundan kalıcı kurtulmanın bir yolu yok. şimdilik 3 iyi stoper+kaan çok iyi görünüyor. ama ilerisi için biraz kriz çıkarır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın