• 7652
    23-24 sezonu için ligde 21. hafta itibariyle kalan 17 maçın 9'unu deplasmanda oynayacak takım. 17 mart haftasında oynayacakları trabzonspor maçına kadar muhtemelen fred'den yoksun olacaklar. bu süreçte 9 lig maçı, (minimum) 1 kupa maçı, 2 de konferans ligi 16 tur maçı olmak üzere 13 maça çıkacaklar.

    hakem makem tokatlanmazsa 17 mart haftası milli araya girene kadar 4 günde bir maç. 28.5 yaş ortalamasına sahip bir takım için kolay bir süreç olmayacak. her puan, her tur çok kritik öneme sahip ve telafisi olmayan bir süreç onlar için.

    biz de benzer bir fikstüre ve hatta belki daha fazla maça çıkacağız. bizim de yaş ortalamamız 28.4, az sayılmaz. ancak bizim alternatifimiz bol ve bir şekilde oyuncu ikamelerini daha iyi ve verimli yapıyoruz. daha ekonomik şekilde oyuncularımızı hazır tutabiliyoruz. üstelik mevcut derbi performansımız da ortadayken ve fenerle yapacağımız maç da içerideyken, bizim telafi imkanımız daha fazla.

    bu tür hesaplar yapmak için henüz çok erken belki ama takıma sahip çıkmak ve arkasında durup konsantrasyonu maksimum seviyeye çıkarmak için geç bile kaldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın