• 102
    https://www.youtube.com/watch?v=TJcfZ3sXq-g

    21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçı sonrası maç yayınlarını biraz önce yaptılar. çünkü stüdyonun olduğu iş merkezi pazar günü kapalıymış. kritik maçlarımızın pazar günü oynanmaması için sözlük, sosyal medya, derin galatasaray’ı göreve davet ediyorum burdan *

    kutlu akpınar’da konuk olduğu için, maç değerlendirmesi dışında bol bol transfer ve kulüp içi haberler konuşuldu. programı izlemenizi tavsiye ederim.

    benim dikkatimi çeken bir bilgi, sacha boey için rennes’in sonraki satış karından yüzde 15 hakkı varmış. erencan yardımcı için ise bir geri alma maddemiz yokmuş kontratta. daha önce de yayılmıştı bu bilgi ama teyit etmiş olduk.

    unutmadan, angelino takım da kalmak için leipzig’e baskı yaptığı gibi, yıllık ücretinde de indirim yapabileceğini iletmiş yönetime.

    bu arada, angelino konusunda kendilerine katılmadığım bir husus var. opsiyonu kullanmamak için oynatmamızı eleştirdiler ve olası transfer görüşmelerimizde diğer kulüplerin bu durumu negatif bir referans olarak görebileceğini söylediler. bence, deal is deal. biz talepte bulunmakta, onlar da kabul etmemekte özgürler. burda, kulübümüzün etik bir hatası olmadığını düşünüyorum. leipzig sezon başında bonservisi ile satmayı ya da opsiyonu zorunlu tutmayı tercih edebilirdi. bizde yunus akgün ve zaniolo konusunda aynı durumda kalabiliriz örneğin.

    son olarak, kısa vadede yaşanan gelişmelerle şu an için erden timur’un yönetimde olması bekleniyormuş. tabi burası galatasaray, yarım saat sonra ne olur bilemeyiz.

    son olarak, muhtemelen yarın, eski sözlük yazarı da olan bstins0n’un kanala konuk olduğu program yayında olacakmış. tüm sözlüğü göreve davet ediyorum. *

    edit: bstins0n ile ilgili tepkili olan yazarlarımız var entry silme ve hesabını kapatma sürecinden dolayı. ben o zaman yazar olmadığım için hakim değilim tabi sürecin detayına. bol bol sözlük muhabbeti olur diye düşünmüştüm sadece. takdir sizlerin tabi ki
App Store'dan indirin Google Play'den alın