• 7647
    fred'in sakat olduğu dönemde çok zor deplasman maçları var. 24. haftada iç sahada kariyeri boyunca üç büyüklere hemen hemen hiç maç kaybetmeyen sergen'in yönettiği antalyaspor deplasmanına gidiyorlar. 26. haftada ise mütevazi kadrosuna rağmen puan durumunda dört büyüklerin hemen altında 5. sırayı almayı başaran ilhan palut'un çaykur rizespor'una konuk olacaklar.

    bizim zor periyodumuz ise 15 ve 22 şubatta karşılaşacağımız sparta prag'ı -inşallah- eledikten sonra, 27. hafta civarında başlayacak. devre arası transferlerini isabetli bir şekilde gerçekleştirirsek 27. haftaya kadar kolay kolay puan bırakacağımızı zannetmiyorum. fenerbahçe eğer fred'in yerine transfer yapmaz veya onun boşluğunu kadrosunun içinden dolduramazsa ikinci sıraya düşer ve psikolojik olarak havlu atar. "bu sene de başaramadık" psikolojisinden kurtulup galatasaray'ın 27. haftada başlayacak olan zorlu döneminde liderliği geri alacak dirayeti göstermeleri zor olacaktır.

    normal şartlarda sezon sonuna kadar sürmesini beklediğimiz şampiyonluk yarışı, her iki takımın devre arası transferlerine bağlı olarak 26. haftadan bitebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın