resim
Arda Güler
Takım:Real Madrid
Mevki:On Numara
Yaş:19
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 1346
    çok büyük bir futbolcu olur umarım. neden gıcık olunuyor bilmiyorum ama anlıyorum. ben de hiçbir zaman messi'yi de ronaldinho'yu da sevemedim. aşırı da gıcık oldum hep ama muhteşem değiller aslında balonlar falan diyecek kadar da sapıtmadım.
    arda'yı da sevmezler anlarım. fenerli falan derler gıcık olurlar eyvallah. ne kadar fenerli onu da bilmiyorum da diyelim ki çok fenerli olsun. bu çocuk türk, milli takımda kenan gibi barış gibi gençler var. arda da başarılı olsa milli takım coşsa neden kötü anlamıyorum ki. hadi semih kılıçsoy'u sevmeyin rakibimiz ama arda artık rakip de değil. haaa real madrid her zaman ezeli rakibimiz ama maç oynadığımız zaman söveriz ardaya.
    gelelim yeteneğine, bence milyonda bir denilebilecek bir futbolcu olup olmadığını bilmiyorum. bana öyle geliyor ama benim bunu değerlendirmem anlamsız olur. bu kadar keskin yorum yapmak için donanımlı değilim ama bence arda baya üst düzey bir futbolcu. inanılmaz bir futbolcuya dönüştüğünü görebiliyorum. yapabileceği şeyleri hayal edebiliyorum ve aşırı heyecanlıyım çok zaman sonra ilk kez türkiye milli takımı için. kadro inanılmaz oldu cidden. semih, kenan, barış, arda, orkun, kerem ve dahası da var. gerçekten muhteşem bir takım olacağımıza inanıyorum.
    hiç değilse milli takım için çok başarılı olsun istiyorum. iyi de bir çocuğa benziyor. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın