• 55
    galatasaray kazanınca rakibi formsuz, fenerbahçe kazanınca uzay takımı kafasındaki medya.

    öncelikle; herkes dilediği formasyonda oynamakta özgürdür. galatasaray'ın rakibi anadolu takımları ne hikmetse 5li ve yarı sahayı geçmemek üzerine kurulu bir futbol katili formasyonu tercih ederken fenerbahçelerine karşı açık, futbol oynamak isteyen, defans hattında 4 oyuncu, orta sahalarındaki oyuncularını bile ceza sahasına koşu yapacak şekilde ortayı boşaltarak oynatmayı tercih ediyorlar. bu tabii ki bir tercih meselesi fakat bize karşı yerde yatmalar ve anti-futbol olunca, orta sahası çabuk geçilen takımları yenince uzay takımı mı bu falan diye kendilerini pohpohlamaları ve taraftarlarının gözünü boyayıp, buna herkesin inanacağını sanmaları akılsızlık ama kısmen başarılı bir manipülasyon yöntemi.

    yakın zamanda bize yapılan medya saldırıları;
    - sanchez bizim oyuncumuz olmasına rağmen satın alma opsiyonu varmış, o yüzden oynatılmıyormuş
    - icardi nerede? brezilya'da tatil yapıyor, takım rahatsız.
    - galatasaray'da ödeme problemi
    - hep gs içinden birşeyler duyarlar ama sonra söyleyeceklermiş

    paralel evrende yaşayanlara paralel evrendeymiş gibi medya algısı uygulanmalı. bunları sosyal medya mecralarından takipten çıkıp bloklamak lazım. boykot listesiyse liste yapılsın. izlenme ve görüntüleme verilmemesi lazım. sadece bunların bizi vurduğu gibi vurulcak konularda belli başlı mecralar ve hesaplara bakan kişilerin bize yaptıkları gibi karşı gündem oluşturması gerekli.

    21 ocak 2024 trabzonspor galatasaray maçından sonra vole açma gafletinde bulundum. uğurcan formsuzmuş, 5+1 iptal gol kaleci hatasıyla oldu çünkü :)

    bizim de üstünde durmamız gereken konular;
    - sadece istanbulspor'a gol atıp fark yaratan 15 milyonluk cengiz ne işe yarar?
    - ryan kent kaçırıldı mı? emre mor süre alırken bu adam nerede?
    - hoffenheim'a 14milyona satılan szalai yarım sezon sonra kiralık gönderildi. algı yapılacaksa algı.

    türkiye gibi bir ülkede olayın içeriğinin doğru olması önemli değil ne kadar çok dillendirildiği daha önemli. maaş ve sakatlıklar konusu kaç kere yönetim ve teknik heyet tarafından bahsedilse de bu arsızlar durmamıştı, arsız ile arsız olmaktan başka çare yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın