resim
Ömer Çatkıç
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 82
    hani böyle bazı mahalle abileri vardır küçük çocuklar top oynarken araya girip abuk sabuk hareketler yaparlar. topu sağ ayak vasıtası ile sürüklerken sol el yardımı ile çocukları itmek şeklinde yapılan hareketleri basit bir topuk pası vererek süslerler falan. işte o mahalle abileri * genel olarak işi gücü olmayan , hayat üzerinde tek yaptıkları geçerli şey askerlik olan ve sürekli çekirdek yiyip "olum aslında para olacak of" diye hayali ticaret yapan kişiler olurlar. o mahalle abileri kendilerinden fizik olarak ufak çocuklara yaptıkları abuk sabuk hareketleri "şov" zannederek kendi iç dünyaları için büyük bir tatmin ortamı yaratırlar ama kendileri hariç herkes onların zeka ve beceri seviyesini gayet iyi bilir.

    işte 8 mayis 2010 galatasaray antalyaspor maci'nda ömer isimli insan bunları yapmıştır. duran bir topu "kontrol" edip * domalarak , 2 km hızla gelen topu eline alıp "geri geri" giderek "profesyonel mahalle abisi nasıl olur" onu göstermiştir. hayır yani bu adam bunları yaparak para alıyor ve bu zeka , kültür ve kişilik seviyesinde bulunan bir adam turkcell süper lig'de kaleci olarak yer alabiliyor. bir eyrde yanlış var ama nerede bilmiyorum. belki yanlış mahalle abileri olabilir cidden bilmiyorum.

    hemen edit : ayrıca insanlar "kişilikleri" sayesinde bir yerlere gelirler. yeteneği üst düzey olmasa bile yeteneği ile efsane olabilmiş insanlar ve değerleri böyle adamlar sayesinde daha iyi anlaşılıyor. biraz olsun "düşünebilme" yetisi var ise kendisi emre aşık örneği ile kıyas yaparak "ulan ben n'apıyorum hala burada" diye düşünebilir sanırım.

    önemli not : emre aşık ve bu insan aynı yeteneklere sahip demedim asla , yanlış anlaşılmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın