• 40
    fm 2009... almışım hoffenheim'ı. maksat biraz macera yaşamak, biraz sempati duyulan takımla başarılar yaşama isteği, biraz artistik, biraz da heyecan...

    ilk sezon amaç iyi bir taktik oturtup ligi orta sıralarda bitirmek. günü kurtarmaya yönelik transferler yapıyorum. yanına da tabi uzun süre oynatabileceğim oyuncuları da almak lazım. mesela caner erkin. başlıyorum sezona. fena da gitmiyorum, ama büyük takımlara karşı oldukça zorlanıyorum. ilk sezon kupada 1-2 tur geçip ligde de 9. oluyorum.

    2. sezon marquinhos, andre pierre gignac gibi güzel transferlerle oldukça iyi bir hava yakalıyor takım. büyük başkan dietmar hopp sağolsun. büyük takımları da zorlayan bir durumdayım. sezon müthiş geçiyor. bayern münih arayı açmış iyice, 13 puan. ben schalke ile 2.'lik mücadelesi veriyorum ve sezonu müthiş bir çekişmenin ardından 2. bitiriyorum.

    inanılmaz bir heyecan var içimde. eee, şampiyonlar ligi'nde oynayacağız. hazırlık dönemi, yeni transferler, yaşlı oyuncularla yolların ayrılması falan, geçiyor zaman. yeni sezonun başlamasına 1-2 hafta kalmış. giriyorum oyuna ve fm hata veriyor. işte o an yıkıldım be sözlük. bir daha da açılmadı o kariyer. deli oldum anlayacağın.

    ama olsun... 2 senede hoffenheim'la elde ettiklerim yetmişti bana, mutluydum yine de... ***
App Store'dan indirin Google Play'den alın