resim
Fredrik Midtsjø
Takım:Eyüpspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.76
Uyruk:Norveç
  • 1322
    baska takimda olsa cok guzel paralara satılabilir. bizim gecmiste de zar zor sozlesmesini feshettigimiz adamlarin bazilari, gittikleri takimlara ama az ama cok paralar kazandirdi. bizim burada ya da sosyal medyada kendi futbolcusunu gömen, cöp, bidon, bizim seviyemizde degil gibi abuk subuk argümanlarla yerilen futbolculari para kazanarak satmamiz mümkün değil.

    ben kendi futbolcusunu yerden yere vuran adama taraftar gozuyle bakamiyorum. gunumuzde sosyal medya yansimalari da artik guclu bir veri. o sebeple soyle guzel guzel sosyal medyada överek guzel bir fiyata gitmesi saglanabilir. nasil mesela?
    diyelim, midjtsjö, genk ile gorusuyor haberleri vardi. hemen altina organize olup, birakmayiz. olmaz. iyi bi rotasyon oyuncusu gibi yorumlarla taraftarlarini gaza getirebilirdik. ama tabii bu pek mumkun degil cunku tonlarca 5 para etmediğini anlatan yorum var bizim cok saygideger(!) sosyal medya taraftarında.

    parayla satip gelir elde edemiyorsun, kulubede tutup ihtiyac olduğunda kullanamiyorsun. sokaga dökülen bir ton para daha kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın