resim
Tanguy Ndombélé Alvaro
Takım:Nice
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.81
Uyruk:Fransa
  • 1472
    29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçında ilk 11’de görünce galibiyete dair umutlarımı yerle yeksan etmişti. barış alper, kerem gibiler yedek otururken bu arkadaş, angelino, 2 gol atmasına rağmen ziyech ve zaha aynı anda ilk 11 deydi. o maçın 3-3 bitmesi bizim adımıza mucizedir.

    biz şampiyonlar liginden deplasmanda değil içerideki maçlarda yapılan yanlış kadro tercihleri sebebiyle elendik. bu da okan hocaya yazar da neyse.

    ligi şampiyon tamamlamak, avrupa liginde ilerlemek istiyorsak şu transfer dönemini iyi değerlendirmemiz şart. ndombele başta olmak üzere angelino, ziyech kesinlikle gönderilmeli. mümkünse zaha bile olabilir. beğenilmeyen yerlilerimize daha çok şans verilmeli. yoksa bitik adamlarla yola devam edip onları kazanmaya çalışırsak güzelim kadro da sezon da heba olacak.

    bunlarda ısrar etmek şampiyonluğu fenerbahçeye ikram etmektir. bu bitiklerle yola devam edersek sparta prag bile bizi eler. ısrar ettiğimiz adamlar efsanemiz olsa bizde emekleri olsa neyse. deneme tahtası değil bu takım. burası galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın