• 47802
    "maç istediğimiz gibi gitti. bazı oyuncularımızı farklı mevkilerde denedik. zaha’yı forvette kullandık. barış sağ bekteydi. eyüp hem orta sahada hem de forvet arkasında oynamaya alışık. genç oyuncularımıza şans verdik. keşke hepsini oynatabilseydik. onları kullanmak bizi çok sevindiriyor. oyuncu değişikliklerini de doğru zamanda yaptık. lig maçını düşünerek oyuncularımıza doğru süreler verdik. çok şükür sakatlığımız yok.

    ümraniyespor takımını ve mustafa hoca’yı tebrik etmek istiyorum. güzel bir oyun vardı. oynamaya çalıştılar ve oyun içinde oldular. güzel bir maç oldu. ofansif anlamda çok pozisyona girdik. girdiğimiz pozisyon ve attığımız gol arasında büyük fark var. burada kazanıp bir üst tura çıkmak güzel. hedefimiz türkiye kupası’nı da kazanmak. çok önemli ve değerli bir kupa. en çok kazanan takımız. hedefimiz tekrar kazanmak.

    her şeyi planlıyoruz ama dışarıda çok fazla yalan haber var. bir şekilde içerisi karıştırılmaya çalışılıyor. davinson’un sakatlık programı belli olduğu halde onunla ilgili bir sürü bilgi dolaştı. aynı şekilde ıcardi için de. planımız davinson’un türkiye kupası’nda süre alıp dönmesiydi. bugün başladık. bundan sonraki maçlarda kullanacağımız bir oyuncu olacak. mauro’nun hem gözündeki kırık hem de ayağındaki sakatlıkla birlikte ona bir program ve dinlenme süresi vermiştik. bu sabah ilk antrenmanını yaptı. bundan sonraki süreçte mauro’yu fiziksel olarak hazırlayacağız. inanıyorum ki en kısa zamanda tekrar sahada ve bizimle birlikte olacak. pozitif döndü. takımımızdaki hava pozitif.

    türkiye kupası’nda gelen seyirci sayısı da çok önemli. burada galatasaray taraftarı her zaman takımının yanında olduğunu gösteriyor. biz de içeride her zaman takımın güçlü olduğunu göstereceğiz. hepimiz çok mutluyuz. galatasaray’da olmaktan gurur duyuyoruz. galatasaray takımı geçen seneki gibi hedefine yürüyüşüne başladı. zor bir sene.

    şampiyonlar ligi serüveniyle birlikte çok fazla maç oynuyoruz. bunun yanında tekrar başarıya aç bir galatasaray takımı var. sahada gerekeni yapacağız. taraftarımız her zaman yanımızda. camia olarak daha çok bir araya gelmemiz ve galatasaray takımının başarısına odaklanmamız gerekiyor. biz kazandıkça bu enerji yükselecek.

    hafta sonu çok önemli bir maça çıkacağız. trabzonspor maçını seyrettik. onarın da rotasyona gittiğini gördük. onların da hedefi hafta sonu oynanacak galatasaray derbisi. zorlu bir deplasman ama hedefimiz kazanarak devam etmek. bundan sonraki haftalarda galatasaray’ın yükselen çizgisi devam edecek. sadece sergio oliveira’nın sakatlığı var.

    onun dışında iki afrika kupası’nda oyuncumuz var. inşallah bu dönemi daha da iyi geçirip hak ettiğimiz yere, istediğimiz oyuna yavaş yavaş geleceğiz. hedefimiz kazanarak devam etmek. "

    okan buruk
App Store'dan indirin Google Play'den alın