resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 3569
    geldiği ilk günden itibaren tüm potansiyelini forvette görüyordum. günün birinde gerçekten iyi bir forvet de olabilir fakat adamın bek olarak vadettiği potansiyel diğer mevkilerin fersah fersah üstünde, direkt dünya çapı. kaldı ki çok da toy. ayakta savunamakla hamle yapmak arasındaki seçimlerini genellikle hamleden yana kullanıyor. tecrübelendikçe defansif olarak da belirli bir seviyenin üstüne çıkacağını düşünürsek, oynadığı futbolun ucu çok açık. galatasaray'da gördüğüm makası en açık oyuncu şu ana dek.

    geriye atıp markajdan kurtarmak zincirlerini kırdı. önünde sürekli şekilde alan buluyor olması, birebirleri yerleşik savunmaya karşı değil de çizgide yapıyor olması oyununa o kadar yaradı, boşluklarını o kadar iyi doldurdu ki oynadığı futboldan aldığı zevki dışardan da gözlemleyebilir hale geldik.

    açıkçası ferdi'nin beke dönüşümü bile kendisininkinden çok daha zorlu bir süreç olmuştu. barış ilk maçında biraz bocalayıp, 2. maçına direkt bek oyuncusu olarak çıktı. ek olarak ortaları da ilk kez milli takımda dikkat çekmişti ilgimizi, belli ki epey çalışıyor olacak ki yıllar sonra muz orta da izleyebildik fani gözüyle.

    muazzam bir kapı açıldı kariyerinde, euro 2024 den sonra yuvadan uçan ilk kişi olacağını düşünüyorum. boey ile birlikte galatasaray'ın en albenili oyuncusu tartışmasız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın