resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1529
    tüm altyapı oyuncularımıza örnek olması gereken isimdir emin bayram. şu ana kadar harika bir kariyer planlaması yaşıyor. ben kiralık gitmem, ben analdolu’ya gitmem, ben ikinci lige gitmem demedi. nerede oynama şansı varsa orada bulundu. bu da kendisi için harika bir tecrübe oldu şu ana kadar.

    bunların arasında en önemlisi bolu’ya kiralık gidip tüm sezon oynamasıydı. sonrasında galatasaray’a geri döndüğünde 30-40 maç a takım tecrübesi olan bir futbolcu olarak sahaya çıktı. mesela nelsson’da en çok övdüğümüz şeylerden biri geldiği o genç yaşında 150 maç tecrübesi olmasıydı. emin de arada hatalar yapsa da bolu tecrübesini sahaya yansıttı ve bizle de güzel maçlar çıkardı.

    bizde ve bolu’daki tecrübesini de şimdi avrupa’da kullanıyor. şu noktadan sonra artık emin’e karada ölüm yok. ister gelir bizde seneye 3. stoper olur, ilk 11’i kovalar. isterse de avrupa’da bir takıma çok rahat transfer yapar. burnundan kıl aldırmayan, anadolu’ya gitmek istemeyen, gitse bile fark yaratamayan altyapı oyuncularımıza örnek olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın