resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8828
    inter’de oynadığı dönemde sneijder lig devam ederken mourinho tarafından tatile gönderilir. sneijder döndükten sonraki duygularını ‘artık mou için ölmeye hazırdım’ tadında ifade eder.

    icardi özel hayatı her dönem çalkantılı bi’ adam oldu. yine böyle sıkıntılı olduğu zamanlarda 22/23 sezonunda okan hoca ona izin verdi ve dönüşte neler yaşandığını hepimiz biliyoruz.

    icardi bu takımı seviyor, bizi seviyor, kendisini buraya ait hissediyor. adamın ayağını eline verdiler o antrenmana çıkamamasına rağmen maç kaçırmamak için iğneyle oynadı. evet bu süreçte dinlenmesi ve hazır olarak dönmesi lazımdı fakat süreç öyle işlemedi. fener deplasmanında bir kamyon dayak yedi, yüzündeki kırıkla kalktı süper kupa için arap yarımadasına maça gitti maskeyle oynamak için.

    geç kaldığımız dinlenme süresini verdik ve o ailesiyle tatil yapıyor. takım sivas deplasmanında koşarken tribünde otursa ne değişecekti allah aşkına. mesela kerem topu göğe dikmekten vaz mı geçecekti? halil’in içinden benzama mı çıkacaktı? zaha 2-3 bileşik çalım atıp skor mu ürütecekti? torreira her zaman koştuğundan daha mı çok koşacaktı ne değişcekti? icardi bu takımın tek süper starı. herkes bunun bilincinde. memnun olmayan varsa kapı orada. bu ayrıcalığı icardi’ye verebildiğimiz için bu adam burada. takımın kötü oynamasının sebebi icardi falan değil.

    sabah akşam icardi haberleri köpürtülüyor belli kesimler tarafından biz de buna çanak tutuyoruz. icardi döner üst üste kötü oynar eyvallah oturup eleştirelim hep beraber ama şuan bekleyip destek olma zamanıdır. bu adam mutlu ve sağlıklı döndüğünde neler olduğunu izledik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın