resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 8749
    "sakat oynamasın, kendi sağlığını da tehlikeye atıyor" diye bas bas bağırdık, sakat sakat oynayıp-oynatılıp ayağındaki kırığı daha kötüye götürdü.

    "tabii ki ailesiyle de vakit geçirdikten sonra bireysel güç idmanlarına disiplinle devam etsin, bu haliyle döndüğünde fizik olarak çok güçsüz kalacak" diyoruz, fizik olarak ne durumda olduğunu muhtemelen kadroda olduğu ilk maça 11 başlayacağı için göreceğiz.

    "eğer hazır değilse ilk 11'den kesilip gerekiyorsa bir ay bireysel hazırlansın" diyoruz, ne kadar etkisiz olursa olsun ilk 11'den kesilmeyecek ve takımın saha içindeki oyununa hem güçsüzlüğü hem mutsuzluğuyla zarar verecek.

    kendisi hakkında bir manipülasyon değil, tutarlı ve makul bazı öneriler ve uyarılar yapılmakta olan futbolcu. çifte standartlarla, duygusal ve romantik yaklaşımlarla ayrıcalıklar tanımak sneijder'i bitirdi, icardi'yi de bitirmesin istiyoruz. bu kadar defansif olmaya gerek yok. süreçler kötü yönetilebilir, hatalar yapılabilir ama ders alınması lazım. ayağı tam iyileşmediyse yine iğneyle maskeyle oynatmamamız lazım, tam iyileşene kadar dinlenmeyi hak ediyor bu adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın