resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21632
    maalesef yeteneğin tek başına bir yere kadar götürebildiğinin canlı ispati oldu arda turan. barcelona'nin prime dönemine kadar yüksel, oralarda canini dişine takıp messi, iniesta, neymar gibi yıldızlarla bir arada oma şansıni yakala bunun yerine ama ortamini bayrampaşa yap, nargile kafasindan sıyrilama... hayir kendi aliskanliklarini yasatirsin da arkadas biraz da ayak uydurursun, uyum sağlarsin girdigin ortama. bu ne yani?

    kendini insan olarak geliştirmemekte ısrarcı oluşunu en son seçil erzan skandalında da görüyoruz. valiz içinde yaklasik 15 milyon dolar teslim etmiş bir şahıs kendisi.
    bak 15 milyon tl bile olsa büyuk para ama dolar üzerinden yarım milyar türk lirası yapiyor. bütün avrupa kariyerinin getirisini bir bankacı kadına sorgusuz sualsiz verecek kadar kafasini çalistirmiyor, para ile yaşamayı içselleştiremiyor, etrafıma bir hayrım olsun şu parayi bankada işleteyim zaten dünyalari getirecek, bari arada hayırli işlere de yatirim yapayim diyemiyor. daha fazlasini 1 haftada kazanmak için hamleler yapip üstüne dolandiriliyor. iddialara göre başka isimleri de bu sisteme dahil ediyor emre gibi...
    arda büyük yetenek olabilir ama asla ve katiyen örnek bir galatasaray sporcusu değil maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın