• 3417
    nihayet siteye yeni bir mug eklenmiş de alabildim. kaç zamandır ofise götürmek için bakınıyordum, denk gelmiyordu.

    söylemekten dilimde tüy bitti; ama gözünüzü seveyim aksesuar, hediyelik eşya, kozmetik, ev tekstili gibi ürünlere biraz ağırlık verin. birine hediye alırken de çok iş görür. bir dönem ne güzel kolonya, deodorant gibi ürünler vardı. keza nevresim örtüsü, bornoz, yatak takımı gibi ürünler vardı. yani seçenek, çeşit çoğalır. gezip gördüğümüz dünya kulüplerinin store'larındaki ürünleri anlatalım, resim atalım, ilham olsun. yeter ki bir etkileşim olsun.

    mesela icardi biblosu satışa çıkarılması başlangıç için olumlu. rams park maketi olabilir, diğer oyuncuların ve kulübün efsane isimlerinin bibloları olabilir, kulüp logosu odaklı masa aksesuarları olabilir, uygun fiyatlı anahtarlıklar olabilir.

    alınabilir fiyatlarda ürünler gerçekten önemli. benfica mağazasından aldığım tişört fiyatına türkiye şartlarında aynı ürünü satmamızı doğru bulmuyorum. ülke gerçeklerine uygun hareket etmek durumundayız. şu kadar milyon taraftarımız var diyoruz; ancak onun küçük bir azınlığına hitap etmeyelim.

    800 liraya anahtarlık gördüm sitede. napıyoruz anlamıyorum. diğer yandan 160 liraya mug satılıyor ki mevcut şartlarda çok daha mantıklı bir fiyatlandırma olmuş.

    basic ürünler, sade tasarımlar tercih eden ben gibi insanlara çoğu kıyafet hitap etmeyebiliyor. aldığım ürünü günlük hayatta da giymek istiyorum. bana hitap eden birkaç tişört, sweatshirt vs. denk gelirse ne ala; ama bunun ötesinde farklı ürün seçenekleriyle kulübe destek olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. artık biri görür, duyar, dikkate alır umarım demekten başka elimden bir şey gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın