• 23
    söylemlerini hiç ama hiç kusurlu bulmadığım teknik direktör.
    https://gss.gs/RnV.png bu hareketi yaptıysa ne olmuş? gidip şike mi yapmış, birinin hakkını yiyip bir yerlere mi gelmiş? yoksa birini öldürüp gömmüş mü?
    herhalde şu olaya https://i.hurimg.com/...5a8eb699de0b58d4012b bu dönemde kalkışmış olsaydık, dzeko ve icardi veya kerem ve irfan can kahveci formaları değiştirip giyseydi taraftarlar ortalığı yakar yıkardı.

    benim hem fenerbahçe hem beşiktaş formalı fotoğraflarım var. ara sıra dalga amaçlı arkadaşlarla da paylaşır güleriz. bazen halı sahada beşiktaş forması falan da giyerim. futbol bence böyle güzel.
    çevremizde çok sevdiğimiz fenerbahçe'li, beşiktaş'lı arkadaşlarımız var. herkesin sevdası başka ama yine de biz bu insanlarla bir araya gelip güzel anılar biriktiriyoruz.

    düşünüyorum da rio ferdinand, liverpool maçında you will never walk alone söyleseydi acaba manchester united taraftarı linç eder miydi?

    twitterda yüzlerce kanaat önderi oluştu. birini hedef gösterip algı kastıkları an o kişi artık persona non grata oluyor. arda bugün eyüpspor ile maçı kaybetti diye beşiktaş'a yattı mı oluyor?
    dün eyüpspor basın sözcüsü zaten bu maça yedeklerle çıkacaklarını açıklamıştı. as kadroyla çıksa bile ne kadar diş geçirebilir?
App Store'dan indirin Google Play'den alın