resim
José María Gutiérrez Hernández
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:İspanya
  • 39
    daha 19 yaşımdayım. ama bazı şeylerin farkına vardım. belki son 2-3 yılda galatasaray'ın hızlı transfer politikası bunda etkiliydi belki de ben çok fazla düşünüp karar verdim.

    messi de olsa, ronaldinho da olsa, ronaldo da olsa hatta tiki kızlar onu tanımadan ben onu futbolculuğuyla izlerken beğenen beckham da olsa ;

    "heyyt ulan. havada uçan, karada kaçan var mı bana yan bakan. bu adamı alalım ligi alt üst eder, avrupa'da 2. kupa getiririz" demeyeceğim. çünkü son 2 yıldır aynı şeyle başlayıp hüsran yaşıyoruz. aynen fenerin 4-5 yıl önce yaşadığı gibi. ve beşkitaşın önümüzdeki 2 sene yaşayacağı gibi.

    çünkü bu ligde yıldızlarla iş olmuyor. nedeni çok. medya çok şey bekliyor, taraftar çok destek veriyor sonra aniden desteğini çekiyor, rakipler torunlarına anlatmak için oyuncu sakatlıyor, türk insanı yıldızları sevmiyor ve deplasmanlarda çok üstüne gidiliyor.

    oyuncu ne kadar profesyonel olursa olsun anlaşılmıyor ve bunun sonucunda psikolojik baskıyla formu da düşüyor. gecelerin ve futbolun hızlı adamı olan yıldız futbolcu bir anda futbolda yavaşlıyor ama gecelerde aynı.

    evet yıldız gelsin. mesela lucas neill yıldızdır. ama tam bir profesyoneldir. adamdır. kewell yıldızdır. bu ülke insanına çok şey öğretir. sırf bu sebeple bir 10 yıl ülkede çeşitli pozisyonlarda kalmalıdır. önümüzdeki sene elano da böyle olacaktır.

    rakiplere baktığımızda ernst yıldızdır. alex yıldızdır. (10 dk oynayıp ligi süpürüyorsa bizim ayıbımız)

    evet yıldızlar gelsin. ama bize profesyonelliği öğretsin. kalbimizi kazansın. yüreğiyle oynasın. dünya kupası için bu takıma gelmesin. banka hesabı için hiç gelmesin. topunu oynasın. kalbimizi alsın. ve gitsin.

    bu sebeple 33 yaşında guti 4 milyon yıllıkla gelip 2 yılda 8 milyonumuzu götürmesin. emre çolak gelsin. 2 yılda 10 götürsün yeterki yüreğiyle oynasn. giderken de tüm götürdükleri bonservis olarak geri gelsin.

    #381556
App Store'dan indirin Google Play'den alın