• 93
    hepimizin hemfikir olduğu üzre bu sene olmamız halinde ligde bir çok taşı yerinden oynatacak başarı. bu başarının gelmesi için de yine bildiğimiz gibi tam bir kenetlenme ve konsantrasyon şart. ancak son dönemde takım üzerinde inanılmaz bir olumsuz hava var. eksikler, formsuzluklar, kulüpteki iletişim sorunu, yönetim kaynaklı sıkıntılar, organize kötülük ve trollerinin saldırısı ve buna çanak tutan taraftarlarımız vs.

    henüz ligin ikinci yarısının ilk haftası oynandı. ligde ikinci sıradayız ve tam gaz giden fb'nin sadece iki puan gerisindeyiz. hepimiz biliyoruz ki böyle gidemeyecekler. basın, federasyon, siyaset, anadolu kulüpleri, hakemler gibi bir çok etken o gazın yeterli olmadığı durumlarda ara gazla destek veriyorlar tabi. versinler. daha önce de çok gördük bu filmi. biz tüm camia bir arada olunca kimse duramaz önümüzde. yaşadık, yine yaşatacağız. ancak iş işten geçmeden bazı eylemlerde bulunmak gerek. kendimce gördüğüm eksikler ve yapılması gerekenleri sıralamak isterim.

    1. mutlaka ama mutlaka icardi dönmeli. tek ayak da olsa sahada olmalı. yokluğu tüm takımı ve camiayı derinden etkiledi. sahadaki havamızı kaybettik. ne yaparsak yapalım olmayacak gibi her şey. olumsuzluğun ana kaynağı bu bence. icardi çok önemli bizim için. rakipler için de o derece kötü onun sahada olması. icardi'nin de geçen sene ligin ikinci yarısında yaptığı liderliği yapması ve her dinamiği harekete geçirmesi lazım.

    2. takımda mutsuz olan ya da olduğunu düşündüğümüz isimlerle ve fayda getirmeyecek futbolcularla hemen yollar ayrılmalı. ziyech, zaha, ndombele, tete, angelino ilk akla gelenler. zaha ve tete için sabredilmesi gerektiğini düşünsem de takımı sahiplenmeyen hiçbir futbolcuya tahammülüm yok artık.

    3. eksik bölgeler belli. sol bek ve 8,5-10 karışımı bir futbolcu. hatta iyi bir yedek forvet. bir an önce transferler yapılmalı ve takıma uyumları hemen sağlanmalı. sonuca götürecek transferler olmalı.

    4. futbolcularımız her top ve maç için savaşmalı sahada. şampiyonluk en çok isteyenin olur. bu gerçek değişmez. geçen seneki o ruh tekrar kazandırılmalı. okan hoca ve erden timur yeniden o ruhu vereceklerdir. şüphem yok.

    5. yönetim artık harekete geçip gereğini yapmalı. twitter'dan açıklama yaparak bu kötülüğe mani olamazsınız. önümüzde seçimler var. her türlü baskı yapılarak sahadaki adaletsizliğe dikkat çekilmeli ve camianın ağırlığı hissettirilmeli gereken yerlerde. açıklama vs. boş işler. karşımızda yüzsüzlüğün her türlüsünü ele almış insanlar var. ayrıca yönetim içinde çatlak ses çıkaranların sesini de kesin lütfen. sezon sonu istediklerini yapsınlar. şimdi çıkıntılık yapmasın kimse.

    6. taraftar olarak bizler bu takımı, teknik ekibi ve her şeye rağmen yönetimi sonuna kadar desteklemeli, futbolculara sahada ve sosyal medyada sahip çıkmalı, sahada ıslıklamamalı, organize kötülüğün yönlendirmmelerine alet olmamalıyız. son dönemde hepsini yaptık, yapıyoruz maalesef. koşulsuz destek şart.

    daha bir çok detay sıralayabiliriz ama inanın hepsinin başı şampiyonluk sinerjisi. bizdeki en önemli eksik o. bir türlü giremedik o moda. engelliyorlar zaten her türlü. bir kıvılcım gerek bize. dünkü kayseri maçı bu yolun kıvılcımı olsun lütfen. icardi dön ve kıvılcımı ateşe çevir kardeşim. sen yoksan her şey eksik. bence bu takımın ve camianın ilacı sensin. gereğini yap artık.

    yolumuz şampiyonluk yoludur arkadaşlar. bundan sonrası bizim elimizde. biz istersek şampiyon oluruz. isteyelim ve alalım. daha önce 23 defa yaptığımız gibi. yolumuz açık olsun. allah yardımcımız olsun inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın