resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 1514
    15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçında boey ve torreira ile aynı puanı almış oyuncu (6.8). maçın en düşük ratingli oyuncusu halil (6.3), maçın adamı ise mertens olmuş (8.6). bu hesaba göre boey ve torreira’yı da tez yollamak lazım.

    tete istenen performansı sergilemiyor. bunda herkes hem fikir. ancak bazen özellikle yeni oyunculara biraz daha şans vermek, sabretmek, ısrar etmek, güven aşılamak gerekir. aynısı zaha için de geçerli. gerek psikolojik, gerek ekonomik bakmak lazım. bu oyuncuların yarın sparta prag maçlarında molde ya da manchester maçlarında olduğu gibi vitrine çıkıp, çıkmayacağını bilemeyiz. velev ki bu sezon her şey kötü gitti ve performansı hiç yükselmedi tete’nin. sezon sonu tekrar düşünür, değerlendirirsin. talibi çıkmasa dahi 23 yaşında bu oyuncu. kalsın takımla kamp yesin, yeni sezonda tekrar görelim dersin. kaybedeceğimiz, şu an oyuncuyu kaybetmekten fazla olmaz. oyuncunun öz güvenini bitirip, kulübeye hapsetmek ondan faydalanamamak, piyasasını düşürmek şu an bizim için en olumsuz hamleler.

    bu arada halen 1 tane bile 90 dakikası yok oyuncunun. bu da bize tete sürecinde sorunlar olduğunu gösteriyor. okan hoca ve teknik ekip umuyorum tete sorununa en az hasarlı şekilde bir çözüm bulacaktır. oyuncuyu gözden ve elden çıkaracaksak dahi ne zamanı bu zaman, ne de şekli bu şekil olmalı. şampiyonluk mücadelesinde her oyuncudan katkı almaya ihtiyacımız var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın