• 452
    (bkz: 15 ocak 2024 galatasaray kayserispor maçı)nda iptal edilen 2. golde topla birlikte adamı düşürdüğümüz için avantaj elde etmiyor muyuz? belki mertensin önüne çıkacak şut çekene kadar? belki halilin pas vermesini engelleyecek? hücum faulde önce topa dokundu diye bir şey oluyor mu adam aktif bölgedeyse?

    aleyhimize verilen penaltı için ise emin değilim. topun geldiği doğrultuda el yüz ile aynı hizadaysa penaltı olmamalı. gösterilen açılarda aynı hizada değil gibi görünüyor. yüzü koruma refleksi diye bir kural bilmiyorum. öte yandan top yön değiştirmiyor. gittiği yönde rakip futbolcu yok. dümdüz auta çıkıyor. el topa doğru gitmiyor. bi avantaj sağlamıyor takımımıza.

    fb lehine yapılan hatalar kafamı allak bullak ediyor artık. kurallar elle oynamalar fauller hep birbirine girdi çünkü asla bir standardı yok hakemlerin. bunlar hep gri pozisyon ve bizim aleyhimize fbnin lehine sonuçlanıyor. bizi galeyana getiren de bu bence.

    hakem konusunda sözlükle hiç uyuşmuyor düşüncelerim ama paylaşmak istedim. kripto fenerli diye mesaj atan bile oluyor. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın