• 381
    birilerinin büyü yaptığına inanıyorum artık bu takıma. türkiye kupası maçlarını izlerken gördüğüm 3.lig takımları oyuncularının yapabildiklerini bizimkiler yapamıyor kafayı yiyeceğim. yine ilk yarıdan farklı sonuç alacağız derken şans destekli bir gol bulabildik anca.

    ve yine bu maçta da en ufak şeyde aleyhimize karar verme eğilimindeler. adalet terazisinde aleyhimize ağırlık koymuşlar.

    verilen penaltıda abdülkerim kolunu açmıyor kapatıyor ve yüzüne çok yakın. topun yönünü de değiştirmiyor. adeta bir sıyırma söz konusu.

    bu arada ndombele'yi beğendim ilk yarıda. saçı sakalı şekle sokmuş çok şükür. ama ilk gördüğümde marcao sandım yalan yok. açtığım yayın eski maç sandım bir an.*

    zaha ve tete bizi eksik oynatıyor adeta. ama şunu da diyeyim zaha solda kaç kere boşta pas bekledi ve bizimkiler pas atmadı. oyuncular arasında bir sorun mu var diye düşünmeye başlamadım değil.

    zaha, halil ve tete ile ileride yok gibiyiz. bu arada halil'in en uçta oynaması kötü tercih olacak hep. adamın topla ilişkisi iyi. ama pozisyon bilgisi yok forvet için. zaha'yı forvete yerleştirmeliyiz bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın