• 30
    sözlüğün geldiği son noktayı gösteren başlık. herkes iyice paranoya yapmaya başladı sanırım. böyle bir olayın olma ihtimaline inanacak kadar gerçeklikten uzaklaşmak akıl alır gibi değil. takımda 11 tane oyuncu, teknik direktör, antrenörler var. hangisine güvenerek böyle bir şeye kim kalkışabilir ? en ufak bir ihtimalde ortaya çıkar bu skandal. ne olursa olsun hiçbir galatasaraylı yöneticinin de böyle bir şeye kalkışacağını sanmıyorum. bizim psikolojimiz hiç iyi bir yere gitmiyor, geçmişte antuyla dalga geçtiğimiz hareketler sözlükte yapılmaya başlandı.

    rolleri değiştirmenin anlamı yok, biz sahada kazanıp şampiyon olacağız, onlar ağlayacak, saçmalayacak, şerefli ikincilik diyecekler, 28 şampiyonluk diyecekler kendilerini oyalayacaklar. bu sene tutmayan transferlere rağmen iyi gidiyoruz, fener zorlanmaya başlayacak. psikolojik üstünlüğün onlara geçmesine alet olmamamız lazım. evet takımı eleştireceğiz, yönetim ve tenik ekip problemleri çözecek. yöntem budur beyler. daha çok gol atacağız, feneri de yenip şampiyon olacağız. yıllardır böyle yapıyoruz ve şampiyon oluyoruz. bunu yapmayıp komplo teorisi üretenler 10 yıldır şampiyon olamıyor. winner karakterimizi böyle böyle komplo teorileriyle kaybetmeye gerek yok.

    demiyorum ki çok adil bir lig izliyoruz bu sene, ben de her şeyin farkındayım ama bu ilk defa olan bir şey değil ki. galatasaray camiası bunun da üstesinden gelecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın